Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

SNP Golubovci: Naredna godina trebalo bi da donese promjenu vlasti i statusa naše opštine čime bi se prostor za djelovanje povećao

Sjednicom je, kkao su kazali, predsjedavala predsjednica Odbora Slađana Kaluđerović, a prisutnima se obratio i direktor partije Bogdan Božović, kao i potpredsjednica Odbora Glavnog grada Radmila Čagorović

Opštinski odbor SNP Golubovci, na sinoćnoj sjednici, razmatrao je aktuelnu političku situaciju, sa posebnim osvrtom na potpisani memorandum koji, kako je ocinjeno, predstavlja putokaz za prevazilaženje dubokih podjela u Crnoj Gori i usvajanje evropskih vrijednosti, a sve u cilju ekonomskog napretka društva i većeg kvaliteta života građana, saopšteno je iz te političke partije.

Sjednicom je, kkao su kazali, predsjedavala predsjednica Odbora Slađana Kaluđerović, a prisutnima se obratio i direktor partije Bogdan Božović, kao i potpredsjednica Odbora Glavnog grada Radmila Čagorović.

“Donijeta je odluka o održavanju Izborne konferencije Opštinskog odbora SNP Golubovci i pokrenuta procedura u tom pravcu, a na narednoj sjednici predlagaće se delegati, članovi i lokalno rukovodstvo novog Opštinskog odbora. Budući da će se kroz nekoliko mjeseci održati izbori u Zeti i Podgorici, SNP Golubovci navedene aktivnosti vidi kao priliku za ozbiljnu pripremu i jačanje partijske infrastrukture, posebno imajući u vidu da je promjena lokalne vlasti izvjesna i da će SNP i u kadrovskom smislu znati da odgovori izazovima i zadacima koje te promjene donose”, navodi se u saopštenju.

U skladu sa tim, napominju, prostorije SNP-a u Golubovcima su svakog radnog dana u periodu od 10 do 12 časova otvorene za sve građane Zete koji imaju predloge i sugestije.

Cilj je, ističu, “da zajedno stvaramo uslove za kvalitetniji život i rad na našem području, tim prije što bi naredna godina trebalo da donese, pored promjene vlasti, i promjenu statusa naše opštine čime se prostor za djelovanje u značajnoj mjeri povećava”.

“Na sastanku je istaknuto i nezadovoljstvo odnosom trenutne Vlade prema SNP-u, ali i afirmativan stav povodom aktivnosti naše partije u cilju iznalaženja novog održivog rješenja, koje će biti podržano od strane aktuelne parlamentarne većine ojačane podrškom partija nacionalnih manjina”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve