Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

SNP: Đukanović nastavlja da prijeti

Najnovija izjava odlazećeg predsjednika Crne Gore još jednom je dolila ulje na i onako prejaku vatru podjela i nesporazuma u našoj državi, saopštili su iz SNP-a.

Najnovija izjava odlazećeg predsjednika Crne Gore još jednom je dolila ulje na i onako prejaku vatru podjela i nesporazuma u našoj državi, saopštili su iz SNP-a.

“Umjesto da dostojanstveno prihvati poraz svoje partije na nedavno održanim parlamentarnim izborima, Đukanović nastavlja da prijeti, i to sada odmetanjem u šume i gerilskom borbom sa umišljenim neprijateljem.

Ovakvi njegovi nastupi su plod čiste panike jer zna da je zajedno sa svojom familijom, prijateljima i kumovima, iza sebe ostavio sprženu zemlju, odnosno uništenu ekonomiju”, navode u saopštenju.

Kako navode, predsjednik DPS-a je definitivno izgubio politički, ali i svaki drugi kompas i u svojoj obnevidjelosti propušta da shvati da su se desile mirne promjene koje je narod toliko dugo čekao.

“Milo Đukanović nema ni najmanje pravo da te promjene sprečava i dovodi u pitanje i to mu se neće ni dozvoliti.

SNP CG će nastaviti da se zalaže za istinsku državu vladavine prava i poštovanja ljudskih prava, u kojoj će svaki građanin biti uvažen član društva. Vrijeme despotije i tiranije jednog čovjeka je prošlo i biće bolje za sve da se Đukanović što prije navikne na to”, zaključili su iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jelena
19.09.2020-16:01 16:01

Ma treba vas sve preko granice ,vi da govorite kroz Crnu Goru. Greška Milova što vam nije otvorio putokaz iz Crne Gore.Srbski zlikovci!

gagi
19.09.2020-16:50 16:50

E pa da ti ja odgovorim Jokovicu iz glibavog SNP,dok je Cetinja i Cetinjana neces ni ti ni Risto Cirov Radovic Donjomarcki pr….a ni eksera nidje “zakucati”a kamo li pokusati da zidate.Tebe su Jokovicu par puta sutnuli nogom u “obraz”(dupe)pa dodji ti da povedes to kolo i povedi ove cetnike iz Cetinjskog SNP koji ni kao ljudi boba ne valjaju,sve smet do smeta.Barem se mi znamo u nasem gradu pod Lovcenom.Mogao bi ih nabrojiti imenom i prezimenom,ali mi je mizerno na samu pomisao ko su sto su a Bogami i ciji su,no je njima to “sto valja”kao KRTOLA u trap(pod… Pročitaj više »