Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: DPS u Nikšiću nastavlja da trguje glasovima

Da smo duboko podijeljeno društvo, ali ne po nacionalnoj ili vjerskoj osnovi, već socijalnom status građana, pokazuju i ovi primjeri gdje bi građanin koji jedva sastavlja kraj sa krajem, trebao dati glas DPS-u, navode iz SNP-a

Kako se približava 14.mart, dan izbora za Skupštinu u opštini Nikšić, tako DPS aparat, po starom, oprobanom receptu, preko provjerenih aktivista, nastavlja sa praksom obezbjeđivanja glasova za predstojeće izbore, navodi se u saopštenju SNP-a Nikšić.

“Kao i uvijek, fokus je na građanima koji su slabijeg materijalnog stanja, odnosno u stanju su socijalne potrebe. Aktivisti SNP-a svjedoci su da pripadnici romske populacije za dobijenih 50 eura trguju u supermarketima Volija, dok su se drugi angažovali na dovezu kubik ili dva drva domaćinstvima koja na drugi način nijesu mogla doći do nasušnih životnih potreba”, saopštavaju iz SNP-a.

Da smo duboko podijeljeno društvo, ali ne po nacionalnoj ili vjerskoj osnovi, već socijalnom status građana, pokazuju i ovi primjeri gdje bi građanin koji jedva sastavlja kraj sa krajem, trebao dati glas DPS-u, navode iz SNP-a.

“Nadamo se da će im ti nevoljnici zahvaliti na pomoći ili im baciti u lice tih 50 eura i shvatiti da uzimanjem novca ili drugih darova od DPS-a, ne prodaju samo svoj glas već i svoju budućnost i budućnost svoje djece. SNP je dužna da pokaže da tim putem više nije moguće ići ni kroz Nikšić ni kroz Crnu Goru a kamoli sa takvom politikom ostvariti evropsku budućnost,” zaključuje se u saopštenju SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Niksic
16.01.2021-12:15 12:15

“Nadamo se da će mo vam sad pokazati vasim prospskim Partijama koliko vrijeditei !Nikad CG nece biti druga Srpska Zemlja ! Sad smo se uvjerili ocete sve sto je Crnogorsko da Unistite! Nedamo nasu budućnost – budućnost nase djece. da budu Robovi i izbjeglice u svojoj Matici! Zapamtite Crnogorska cast i ponos se ne daju nikad NIKOM !

Ostrog
16.01.2021-14:32 14:32

TRI Srpske liste koalicija – Srpska je nasa nacija -Crno na Crno da crnje CG ne moze bit-Za buducnost Srbije -Gradjani Crnogorskog Niksica ce odluciti koliko vrijedite i Crnogorci ce cuvat svoju CG I svoju DJedovinu od vassvija koji zelite da bude SRPSKA CG!!