Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

SNP: DPS pokazuje da je spremna na sve kako bi sačuvala vlast

Socijalistička narodna partija Crne Gore izražava zabrinutost zbog današnjeg saopštenja v.d. direktora Zavoda za zapošljavanje Gorana Folića

Socijalistička narodna partija Crne Gore izražava zabrinutost zbog današnjeg saopštenja v.d. direktora Zavoda za zapošljavanje Gorana Folića, u kojem tvrdi da se Zavodu obraćaju desetine nezaposlenih iz Mojkovca, Petnjice i Cetinja kojima se prijeti da će im biti uskraćeno pravo na novčanu naknadu od nezaposlenosti ako glasaju protiv partija koje trenutno vrše vlast u tim opštinama, saopšteno je iz ove stranke.

“Ovakvim postupanjem DPS pokazuje da je spremna na sve kako bi sačuvala vlast u pomenutim gradovima. Članovi ove partije su svjesni da će doživjeti poraz na izborima 5. decembra, pa na ovako nizak način pokušavaju da zastraše građane kako bi dobili koji glas više”, navode u saopštenju.

SNP poziva nadležne organe da ispitaju navode Folića, te da utvrde da li stvarno ima ovakvih slučajeva i da ih procesuiraju, ako ih ima.

“Takođe, pozivamo gospodina Folića da uputi instrukcije zaposlenima u ZZZ u pomenutim opštinama da budno prate situaciju i da ne dozvole da bilo ko bude diskriminisan po partijskom ili nekom drugom osnovu.

Vrijeme krađe izborne volje građana je prošlo. Danas duvaju neki mnogo povoljniji vjetrovi, a 30. avgust 2020. godine označio je početak razvlašćivanja DPS-a. Sigurni smo da će taj proces biti nastavljen i u Mojkovcu, Petnjici i Cetinju.

Došao je trenutak za građane i za ljude koji će predano raditi na njihovom boljem sjutra”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
nenad.mne
02.12.2021-16:42 16:42

Reče SNP? Sastavi li im ovo saopštenje AV?

-Safet
02.12.2021-16:52 16:52

SNP-VI STE PROLUPALE OKUPATORSKE SPLACINE CETNICKE JOS OD 5 SEPTEMBRA KAD STE HTJELI DA NAS UNISTITE I SVE STO JE CRNOGORSKO  SPALITE I UTRETE  DOSAO  VAM  JE  SLOM  ! OKUPATORIMA SU SLOMLJENA KRILA NEMA VISE LETENJA I PJEVANJA CETNICKIH PJESAMA !!!