Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP dolazi na sabor u Hram: Uvijek smo uz narod

“Bićemo tamo zajedno sa vjernim narodom i odazvaćemo se na taj način pozivu našeg Mitropolita i ostalih arhijereja. Tamo ćemo biti i zbog nečije namjere da kidiše na ime, dostojanstvo i imovinu naše crkve. Biće ovo crkveno sabranje i poziv na bratsku ljubav, mir i slogu”, kažu iz SNP-a

Socijalistička narodna partija (SNP) najavila je da će prisustvovati subotu na velikom Trojičindanskom saboru, u Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, ističući da su uvijek bili uz svoj narod.

“Bićemo tamo zajedno sa vjernim narodom i odazvaćemo se na taj način pozivu našeg Mitropolita i ostalih arhijereja. Tamo ćemo biti i zbog nečije namjere da kidiše na ime, dostojanstvo i imovinu naše crkve. Biće ovo crkveno sabranje i poziv na bratsku ljubav, mir i slogu”, kažu iz SNP-a.

Prema njihovim riječima, mitropolija crnogorsko-primorska SPC je najpoštovanija institucija u crnoj gori već više godina u svim ispitivanjima javnog mjenja.

“Stoga je ovo pravi momenat da se saberemo i pokažemo svima koji žele da kidišu na naše svetinje, da se narod ne može nipodaštavati. Kao što kažu naši arhijereji “Bog voli kada se narod sabira” a to će se više nego jasno pokazati u subotu. Što nas više bude u subotu, poruka onima koji su smislili  ovu ujdurmu će biti snažnija”, poručuju iz ove partije.

IzvorCdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve