Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Dokazali da smo u Beranama tvrd orah

Još jedan izborni ciklus u Beranama pokazao je da je Socijalistička narodna partija Crne Gore nesalomiva, snažna i pouzdana politička snaga kojoj Beranci i Beranke u potpunosti vjeruju, poručuju iz partije Vladimira Jokovića

Još jedan izborni ciklus u Beranama pokazao je da je Socijalistička narodna partija Crne Gore nesalomiva, snažna i pouzdana politička snaga kojoj Beranci i Beranke u potpunosti vjeruju, poručuju iz partije Vladimira Jokovića.

“Uprkos nesvakidašnjoj negativnoj kampanji koju su naši politički takmaci vodili protiv nas, SNP je u Beranama pokazala da je tvrd orah i da nismo posustali i pored svih izazova i teškoća sa kojima smo se suočavali. Sve političke spletke i marifetluci nisu pomogli našim oponentima da utiču na biračko tijelo SNP-a, pa je naša partija izašla kao pojedinačno najjača u gradu pod Jasikovcem”, ističe SNP.

Zatim su dodali.

“Vjerovali smo u građane Berana, kao što su oni vjerovali u nas i otuda ovaj nestvarno dobar rezultat koji se ogleda u sedam čistih mandata koje će nositi beskompromisni borci za dobro svih Beranaca i Beranki. Želimo da iskažemo iskrenu zahvalnost svim građanima Berana koji su u Socijalističkoj narodnoj partiji Crne Gore prepoznali politički subjekt koji će najbolje zastupati njihove interese i dali nam povjerenje. Obećavamo da ga nećemo prokockati i da ćemo učiniti sve”, poručuju iz ove partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ivana
28.03.2022-16:07 16:07

Pustite sta ko prica nego ko prica ne obracaj paznju -vi ste najbolji da je bog dao pamet DF i zajedno sa DPS (CRNOGORCIMA)-napravite koaliciju  i bacite smecare DEMOKRATE na smetliste da se nista vise ne pitaju u CG !