Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Dogovor sa Vladom će biti ispoštovan do kraja

Na sjednici je iskazano zadovoljstvo zbog usvojenih zakonskih rješenja koja se tiču obezbjeđenja dječijeg dodatka za djecu do šest godina i besplatnih udžbenika za sve osnovce, kao i povećanja minimalne zarade i staračkih naknada, saopšteno je iz SNP-a

U Podgorici je juče održana sjednica Glavnog odbora Socijalističke narodne partije (SNP), na kojoj je razmatrana aktuelna politička situacija. Poseban naglasak stavljen je na ranije postignuti dogovor između Vlade Crne Gore i SNP-a i pozvano je da se on do kraja ispoštuje, saopšteno je iz SNP-a.

Kako su naveli, jedna od tačaka dnevnog reda bio je i predstojeći kongres SNP-a, te je donijet zaključak da se formiraju radne grupe koje će raditi na njegovoj pripremi.

“Kongres će pokazati snagu i jačinu partije koja je svih godina svog postojanja bila na putu borbe za istinske vrijednosti Njegoševe Crne Gore”, navode iz SNP-a.

Prema njihovim riječima na sjednici je iskazano zadovoljstvo zbog usvojenih zakonskih rješenja koja se tiču obezbjeđenja dječijeg dodatka za djecu do šest godina i besplatnih udžbenika za sve osnovce, kao i povećanja minimalne zarade i staračkih naknada.

“Time je ostvaren jedan od osnovnih ciljeva naše partije za koji se već godinama zalažemo, a to je poboljšanje socijalno-ekonomskog položaja naših građana”, zaključuju iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve