Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

SNP: Demokrate se unervozile, ne znaju šta pišu, kompletna javnost smije njihovim objavama

Iz SNP-a tvrde da su, sada, izmislili kredite gospodina Jokovića od preko dva miliona eura koji se kao otplaćuju po 76 ili 153 godine

Da bi se razumjela nova politička pozicija Demokrata mora se poći od golim okom vidljive činjenice – za svega nekoliko godina to je postala prevaziđena politička stranka koju su odbacili građani Crne Gore i koju su precrtali naši međunarodni partneri. Upravo to je glavni uzrok nervoznih reakcija te strukture na jedan razuman i tačan komentar predsjednika SNP-a Vladimira Jokovića povodom političke situacije u Beranama, saopšteno je iz SNP-a.

“Nekada naši, a sada Zdravkovi juniori, su se toliko unervozili da više ne znaju ni šta pišu, ni koliko i o čemu i o kome izmišljaju da se kompletna javnost smije njihovim objavama”, navodi se u saopštenju.

Iz SNP-a tvrde da su, sada, izmislili kredite gospodina Jokovića od preko dva miliona eura koji se kao otplaćuju po 76 ili 153 godine.

“Toj nemogućoj računici i takvoj objavi svaki pojednac u Crnoj Gori se danas smije i svi vide da su zbog vrtoglavog pada podrške kod birača, a možda još i više zbog gubitka međunarodnih uporišta, Demokrate potpuno izgubile kompas i da izmišljaju i podmeću više nego bilo kada ranije”, piše u saopštenju.

A istina je objašnvaju, da je Vladimir Joković je uspješni privrednik koji je na ime poreza do sada uplatio državnoj kasi više novca nego što će najistaknutiji funkcioneri Demokrata zajedno zaraditi u realnom sektoru tokom čitavog života. Ni jedan kredit koji je gospodin Joković dobijao nije bio podignut na rok duži od 10 godina. I sve to je bio dio njegovog rada u periodu prije nego što je izabran za predsjednika Socijalističke narodne partije 2017. godine.

“Istina je i to da za razliku od Vladimira Jokovića, Zdravkovi juniori nikada u svom životu ni jedan jedini cent nijesu zaradili u realnom sektoru, nego sve vrijeme parazitiraju na račun političkih stranaka u kojima su bivali ili na račun državne kase. Čak su period kada je Zdravko Krivokapić bio premijer iskoristili da sve svoje nakače na budžet i po tome su počeli da liče onima iz bivšeg režima. Za razliku od njih, gospodin Joković je kao privrednik doprinosio tome da državni budžet bude veći i da od toga korist imaju svi građani Crne Gore”, dodaje se u saopštenju.

Kako su naveli, Vladimir Joković poručuje Demokratama da je spreman da im svu svoju imovinu pokloni ukoliko bi se dokazalo da je tačno to što oni o njemu navode, ali da očekuje da u momentu suočavanja sa sopstvenim promašajima, neistinama i izmišljotinama saopšte da se izvinjavaju. To je njegova iskrena poruka iako je građanima jasno da od onih, koji su nekada davno, na Kongresu SNP-a u Beranama, obećali da neće napustiti SNP, pa su ipak to uradili, ne treba očekivati ni minimum dostojanstvenog ponašanja, ni izvinjenja čak i onda kada se svjesno služe neistinama.

“Kada je riječ o političkim posledicama raspleta u Beranama, suvereno je pravo SNP-a da odluči kako će da se ponaša i kako će dalje politički da djeluje u svim opštinama u Crnoj Gori, pa naravno i u onim opštinama u kojima smo dio vlasti. I evo još jednom da vam jasno kažemo – ukoliko se u Beranama sve završi onako kako je započelo, SNP zadržava pravo da adekvatno odgovori i djelovaćemo shodno principu reciprociteta. Jasno, precizno i časno – tako mi vidimo i vodimo politiku u Crnoj Gori”, piše u saopštenju.

A kad smo kod Berana, dodaju, na nedavnim izborima građani Berana su nas nagradili – dobili smo mandat više u odnosu na prethodne izbore. U Beranama smo osvojili više glasova i od Demokrata i od Zdravkove liste. I na svim narednim izborima širom Crne Gore će biti ta slika – SNP će da jača i da raste, a Demokrate gube popularnost. Narod to dobro vidi i zna. I nema te izmišljotine i pokvarenjaštva po kome su Demokrate inače poznate i kojima mogu prevariti narod.

“SNP je danas snaga kojoj se vjeruje i koja neće propustiti šansu da unapređuje prilike u Crnoj Gori. Nema te prepreke koja bi nas omela na putu daljeg napredovanja Crne Gore. Ta prepreka svakako ne može biti struktura poput Demokrata kojima danas niko ne vjeruje i sa kojima niko i ne želi saradnju”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lisac
14.06.2022-17:04 17:04

Gospodine Jokovicu u DEMOKRATA su sve sami CETNICI – sam znas da Cetnici nijesu imali nista Ljudsko samo su se sluzili Lazima i Podvalama i ne obracaj im se jer nijesu vrijedni da ih spomenes hvala bogu zavrsili su kako su i radili -Fasistickim nacionalistima nikdje nema mjesta jedino su za PSIHIJATRIJE!!

COL
15.06.2022-12:18 12:18

Jednaki ste što bi ,,Vaš”, a naš Njegoš reka: ,,Gleda majmun sebe u zrcalo”