Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP čestitala 1. maj: Trudićemo se da svako bude ispoštovan u pogledu radnih prava

Prema njihovim riječima, kao partija čiji su temeljni principi solidarnost i socijalna pravda, nastaviće da se bore za prava svih radnika u Crnoj Gori i da se trude da prava po osnovu rada svakog pojedinca budu potpuno ispoštovana

Socijalistička narodna partija Crne Gore svim građanima čestita Međunarodni praznik rada – 1. maj i obećava da će učiniti sve što je u njihovoj moći da Crna Gora postane istinska država socijalne pravde i poštovanja prava radnika, saopšteno je iz SNP-a.

Prema njihovim riječima, kao partija čiji su temeljni principi solidarnost i socijalna pravda, nastaviće da se bore za prava svih radnika u Crnoj Gori i da se trude da prava po osnovu rada svakog pojedinca budu potpuno ispoštovana.

“Svjesni smo tužne činjenice da u našoj državi i danas, u 21. vijeku, postoji veliki broj ljudi koji su obespravljeni i koji ne uživaju jednak tretman kao ostali članovi zajednice”, kazali su iz SNP-a.

Kako dodaju, nastaviće da se bore da se takvo stanje promijeni, te da svaki čovjek u našoj zemlji bude maksimalno ispoštovan u pogledu radnih prava.

“Riješeni da Crnu Goru učinimo državom iz koje omladina neće bježati, već će za nju vezivati svoj život i budućnost. Želimo vam da ovogodišnji praznik rada dočekate u miru, dobrom zdravlju i raspoloženju”, zaključili su iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve