Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

SNP će podržati izbor vlade Zdravka Krivokapića

Kako dodaju, 30. avgusta ostvarena je velika pobjeda, a formiranjem nove Vlade otjelotvoriće se ono što je narod čekao gotovo tri decenije

Izvršni odbor Glavnog odbora SNP jednoglasno je danas usvojio zaključak kojim predlaže svom Glavnom odboru da donese odluku o podršci izglasavanja nove Vlade Crne Gore, shodno dogovoru predstavnika SNP-a i predsjednika poslaničkih klubova sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem, saopšteno je iz te partije.

foto SNP, arhiva

“Takođe, na ovaj način IO preporučuje Glavnom odboru da dâ ovlašćenje svojim poslanicima u Skupštini Crne Gore da glasaju za personalni sastav nove Vlade”, dodaje se u saopštenju.

Kako dodaju, 30. avgusta ostvarena je velika pobjeda, a formiranjem nove Vlade otjelotvoriće se ono što je narod čekao gotovo tri decenije.

“Očekivanja od ove Vlade u pogledu poboljšanja kvaliteta života su velika, kao i potreba da se uspostavi pravni poredak u kojem neće biti diskriminacije po bilo kom osnovu. Dakle, IO je konstatovao da će se formiranjem nove Vlade stvoriti uslovi da se uđe u suštinski proces promjena u našoj zemlji”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve