Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

SNP Budva: DPS ojadio grad i Crnu Goru, imamo dokaze za svoje tvrdnje

Iz SNP-a dodaju da iza svojih tvrdnji stoje i imaju dokaze, a uskoro će, kako ističu, sa njima upoznati i javnost

Gospođa Miljanić se baš uživjela u ulogu branitelja neodbranjivog ali joj to nešto slabo ide, poručuju iz budvanskog SNP-a.

SNP

Očigledna je namjera budvanskog SNP da umilostive novu vlast kako bi dobili upravljanje Komunalnim preduzećem, poručila je ranije, Maja Miljanić iz Opštinskog odbora DPS Budva.

“Gospođo, kada spomenete SNP trebalo  bi, po onoj narodnoj da ustanete u znak poštovanja jer se SNP kao partija časnih i poštenih ljudi dokazala svih ovih godina a potvrda tome je i činjenica da naši kadrovi upravljaju crnogorskim opštinama kao pravi domaćini. Što se tiče DPS u Budvi, bolje bi vam bilo da se ne javljate. Otuđili ste, blago rečeno, sve što se moglo, ojadili ne samo Budvu i Budvane već i Crnu Goru. Pola vaših članova završilo je u Spužu a druga polovina će uskoro”, naglašavaju iz ove stranke.

Iz SNP-a dodaju da iza svojih tvrdnji stoje i imaju dokaze, a uskoro će, kako ističu, sa njima upoznati i javnost.

“Naši članovi i funkcioneri koji rade u Komunalnom preduzeću, svakodnevno nam ukazuju na nedjela koja ste radili u svom kratkom upravljanju ovim preduzećem, od trošenja novca građana u ekskluzivnim rstoranima do kupovine skupocjenih mobilnih telefona i tako redom. Pozivamo Vas da odgovorite građanima prvenstveno, da li su Komunalnom preduzeću svi privatni preduzetnici jednaki  i zašto vaš bivši direktor a sadašnji neformalni predjednik UO nije deset godina plaćao smeće za svoj restoran, plažu i ekskluzivni hotel? Zašto nije bio u evidenciji i ko je za to kriv”, pitaju u budvanskom SNP-u.

“Objasnite to građanima Budve a mi Vam obećavamo ovim putem na neće dobiti dozvolu dok ne izmiri sva dugovanja koja nisu bila evidentirana. I neka ne brine, ništa od toga nije niti će biti zastarelo. Takođe, podnijećemo krivične prijave i protiv onih koju su u čitavoj ovoj raboti učestvovali i onemogućili da se ovaj privrednik  uvede u legalne tokove svih ovih godina”, dodaju oni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve