Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Bila je čast biti na istom putu sa Momirom Bulatovićem

Kako navode iz SNP, opraštaju se od neumornog borca za istinu, pravdu i solidarnost.

“Socijalistička narodna partija Crne Gore se sa posebnim pijetetom i tugom oprašta od svog osnivača, prvog predsjednika, dobrog čovjeka Momira Bulatovića, bivšeg predsjednika Crne Gore i predsjednika Vlade SR Jugoslavije”, saopšteno je iz ove stranke.

foto Marko Đoković

Kako navode, opraštaju se od neumornog borca za istinu, pravdu i solidarnost.

“Upravo ta ideja pravde i solidarnosti okupila je desetine hiljada građana, koji su predvođeni Momirom, nastojali da Crna Gora bude zemlja u kojoj će se živjeti časno i  dostojanstveno.

Bila je čast biti na istom putu sa njim, na putu ka pravednijoj i boljoj Crnoj Gori. Bio je veliki patriota, koji  je u najtežim trenucima  za Crnu Goru i SR Jugoslaviju bio stamen i nepokolebljiv. Pamtićemo njegovu hrabrost i odlučnost u doba NATO agresije na našu domovinu”, navode iz SNP-a.

Vjerovao je da stabilnost u državi može donijeti samo bratsko pomirenje i povjerenje, dodaju iz ove stranke.

“Pamtićemo ga kao čovjeka koji se zalagao za dobrobit svih, za boljitak naših porodica. Poseban respekt je zavređivala njegova težnja da pravda nadvlada nepravdu i da se Crna Gora vrati idealima i principima koje su ustoličili naši preci. Njegovo ime ostaće na najsvjetlijim stranicama istorije našeg naroda, a narod u Crnoj Gori i šire će ga upamtiti kao ljudsku veličinu. Ogromni pijetet za čovjeka iz naroda, Momira  Bulatovića”, saopšteno je iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve