Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP Bijelo Polje: Većina potpisnika nije ni imala člansku

Kolovođe te, kako su kazali, "političke smijurije, poslije kongresnog fijaska, skoro dvije godine nijesu privirili ili pomolili nos ni na jedan partijski sastanak"

Nijedan potpisnik dopisa koji je upućen predsjedniku SNP-a ne pripada nijednom organu naše partije, a većina od njih nikada nije ni posjedovala člansku kartu naše stranke, saopšteno je iz bjelopoljskog odbora SNP-a.

SNP

Podsjećamo, više od 50 funkcionera i aktivista bjelopoljske Socijalističke narodne partije (SNP) vratilo je juče članske karte jer, kako su kazali, ne žele da učestvuju u poništenju onoga čime su se ponosili pripadajući toj stranci.

“U moru neistina i izmišljotina koje se plasiraju protiv SNP-a je i jučerašnja vijest o napuštanju navodna 53 člana OO SNP Bijelo Polje. Zbog naših časnih birača dužni smo da saopštimo jedinu istinu. Niti jedan jučerašnji potpisnik ne pripada nijednom organu naše partije, a većina od njih nikada nije ni posjedovala člansku kartu naše partije”, navode iz SNP-a.

Kolovođe te, kako su kazali, “političke smijurije, poslije kongresnog fijaska, skoro dvije godine nijesu privirili ili pomolili nos ni na jedan partijski sastanak”.

“Toliko o njihovoj ‘ljubavi’ prema partiji koju pominju. Valja podsjetiti da su ti ‘zaljubljenici u SNP’ svoje aktivnosti odavno usmjerili na pokušaj rušenja SNP-a. Javnost dobro zna da im ni taj naum nije prošao. Toliko o tome. Njima se nećemo više baviti jer to ničim ne zaslužuju”, istakli su iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve