Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP Berane: Nezakonito i nepošteno smijenjen načelnik komunalne policija

''Već pola godine pokušavaju da nezakonito razriješe ljude koji su odgovorno i odlučno obavljali svoj posao''

Opštinski odbor SNP Berane osporava nezakonito i nepošteno doneseno Rješenje o smjeni Aleksandra Ojdanića sa mjesta načelnika Komunalne policije, samo iz razloga što se time stavlja po strani interes grada i građana, već se isključivo ispunjavaju želje i pojedinačni interesi, naveli su iz tog Odbora SNP-a.

“Jasna je njihova zakulisna radnja kojom privremeno “ukidaju službu” kojom rukovodi Aleksandar Ojdanić kako bi smijenili, privremeno, a nakon izvjesnog vremena tu poziciju dodijelili svojim političkim uhljebima koji su se “nameračili” na to mjesto, a daleko od toga da se radi o sposobnim ljudima”, naveli su iz SNP.

Gospodo, kažu oni, malo je Berane i “sve se zna”!

“Od izbora gledamo i slušamo politički cirkus koji se dešava u lokalnoj samoupravi. Svjedoci smo da se za ovo vrijeme kako su došli na vlast, samo završavaju i preuzimaju oni poslovi i investicije koje smo mi započeli. Sve drugo je u zastoju, a zašto. Zato što se ispunjavaju lične kadrovske želje koalicionih partnera, nezakonito spajaju i razdvajaju sekretarijati/službe, odnosno zadovoljavaju lični interesi i sujete, i ništa drugo. Dragi naši Beranci, sve ovo im neće proći, dodaju iz beranskog SNP-a.

Na nezakonito razrješenje Aleksandra Ojdanića reagovaće naša pravna služba.

“Već pola godine pokušavaju da nezakonito razriješe ljude koji su odgovorno i odlučno obavljali svoj posao. Nećemo ćutati na nezakonito “spajanje i razdvajanje” sekretarijata, a sve u cilju ispunjavanja kadrovskih želja koalicionih partnera”, naglasili su iz SNP-a Berane.

Poručuju im da je mnogo bolje da se bave lokalnom samoupravom i građanima te da želje i čestitke svojih članova riješe ili rješavaju na “odgovoran i ZAKONIT način”.

“Pustili smo ih, vjerujući u to da će se kao ljudi dogovoriti za kratko vrijeme i da će naći časne i odgovorne ljude koji će odlučivati o finansijskoj, društvenoj i socijalnoj sudbini naših sugrađana, a oni nisu ni prstom makli već se i dalje bave kadrovskim rješenjima”, zaključuju iz SNP Berane.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve