Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Bečić za kratko vrijeme prešao put od zvijezde u usponu do zvijezde padalice, bez naše partije bi politički bio niko i ništa

Kada je odlučeno da SNP uđe u Vladu Crne Gore, predsjednik te partije Vladimir Joković je, podsjećaju, rekao da ulaze u Vladu da bi potpisali Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom

Za razliku od našeg predsjednika Vladimira Jokovića, Aleksa Bečić je za kratko vrijeme prešao put od zvijezde u usponu do zvijezde padalice, saopštili su iz Socijalističke narodne partije.

Kada je odlučeno da SNP uđe u Vladu Crne Gore, predsjednik te partije Vladimir Joković je, podsjećaju, rekao da ulaze u Vladu da bi potpisali Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

“Što je Vladimir Joković najavio to je i postignuto. Obećano – ispunjeno. Vlada u kojoj je SNP jedan od ključnih konstituenata usvojila je i potpisala istorijski Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom za šta čestitke stižu od svih pravoslavnih vjernka u Crnoj Gori”, navodi SNP.

Prema njihovim riječima, kako oko Temeljnog ugovora, tako i po svim drugim temama i pitanjima, Vladimir Joković govori isključivo istinu i drži se onih principa na kojima SNP počiva od svog osnivanja – na čestitosti, poštenju i časti.

“Za razliku od našeg predsjednika Vladimira Jokovića, Aleksa Bečić je za kratko vrijeme prešao put od zvijezde u usponu do zvijezde padalice. To nas ne iznenađuje jer dok je bio član SNP mi smo ga proizveli u portparola bivšeg predsjednika stranke Srđana Milića da bi za kratko vrijeme Bečić pokušao da ga smijeni”, navodi SNP.

Isto tako im je, dodaju, Aleksa Bečić obećao u Beranama da neće napuštati SNP, a onda je slagao i iskoristio prvu prililku da ode.

“E tu vidimo koliko vrijedi njegova riječ, a koliko naša”, navodi SNP.

Kako su istakli, bez Socijalističke narodne partije Crne Gore Aleksa Bečić bi politički bio niko i ništa.

“I čudi nas kako iz SNP nije ponio ništa ni od naše časti, ni poštenja, ni čestitosti, nego je samozaljubljeni Aleksa sebe doveo do toga onu skupštinsku fotelju od 200 kila nosi sa prizemlja na sprat kako bi u intervjuima izgledao viši i jači, što nije radio ni jedan predsjednik Skupštine Crne Gore prije njega. I još uvijek nije ožalio skupštinsku fotelju pa kuka zbog toga što Danijela Đurović nije smijenjena. A nije smijenjena zato što Skupština od višestranačja do sada nije imala boljeg predsjednika”, navodi SNP.

Dodaju da su Aleksi Bečiću omogućili fotelju predsjednika Skupštine poslije 30. avgusta.

“Bili smo široki prema njemu kao prema našem političkom djetetu i dali smo mu fotelju. Izabrali smo ga, a poslije toga nijesmo htjeli pa nijesmo ni glasali da on bude smijenjen. Da bi on sebe i svoju partiju doveo do toga da ih DPS iznajmi za jedno popodne i da zajedno sruše Vladu koja je potpisala Temeljni ugovor i koja je  pokrenula najveći obračun sa kriminalom u istoriji Crne Gore”, navodi SBP.

Predlažu Aleksi Bečiću da ne bljuje vatru i laži na SNP i na Jokovića, jer će to najviše štete donijeti njemu samome.

“I poručujemo mu da naši ljudi u SNP danima komentarišu da Aleksa i njegovo društvo ni poslije nekoliko godina nijesu odmakli od kontejnera pored one naše čuvene trošne barake gdje su najviše trošili svoje vrijeme i to najčešće da smišljaju podvale i laži”, zaključuje SNP u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve