Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP Bar: Snažna podrška Laloševiću, ogorčenje i osuda za postupak Bratić

''Stojimo čvrsto uz kvalitet i sposobnosti, kao i rezultate rada i djelovanja Vasilija Laloševića''

Na današnjem sastanku Kolegijuma OO SNP Bar nedvosmisleno i snažno data je podrška Vasiliju Laloševiću, smijenjenom direktoru Uprave za sport i mlade u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta, u Vladi Crne Gore.

“Ocijenjeno je da se radi o kulminaciji kampanje i opstrukcija protiv gospodina Vasilija Laloševića, sa namjerom da se umanji i marginalizuje značaj i uticaj naših kadrova i same SNP CG. Naime, vršeći odgovorno, savjesno i kompetentno funkciju direktora Uprave za sport i mlade, gospodin Lalošević se očigledno zamjerio manje kvalitetnim funkcionerima ministarstva, što je prepoznato kao latentna opasnost od afirmacije kadrova koji dolaze iz redova SNP CG. Zahvaljujući svom poznavanju potreba sporta i uloge mladih, velikim iskustvom i odličnom komunikacijom, on je za kratko vrijeme ostvario odličnu saradnju sa sportskim savezima, organizacijama, klubovima i pojedincima, kao i sa Olimpijskim komitetom Crne Gore”, navode iz SNP Bar u saopštenju.

Zato osuđuju kao nedobronamjerno postupanje i brzinu odluke ministarke Vesne Bratić, o smjeni i kampanji protiv gospodina Laloševića, istaknutog bivšeg narodnog poslanika i političkog radnika, koji dolazi iz redova barskog OO SNP.

“Zbog svega navedenog stojimo čvrsto uz kvalitet i sposobnosti, kao i rezultate rada i djelovanja Vasilija Laloševića, a isto tako iskazujemo ogorčenje i osudu postupaka ministarke Vesne Bratić, kako prema gospodinu Laloševiću lično, tako i prema SNP CG”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve