Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

SNP: Aleksa da odgovori kako je uspio, lakše nego Sveto u najvećoj ljubavi, da sa Milom napraviti dil kojim će udariti na temelje SPC

''Za nevjerovati je da o časti govori čovjek, koji je, poput mongolske konjice poharao sopstvenu partiju, tadašnji SNP, ne ostavljajući u čuvenoj baraci ni hoklicu, koju smo specijalno za njegove nastupe nabavljali, od najčvršćeg materijala''

Što smo bliži 19. avgustu, sve veća je nervoza zbog onoga što već svi građani odlično znaju – nove koalicije  DPS-a i Demokratske Crne Gore, kazali su iz Socijalističke narodne partije.

“U moru neozbiljne politike, ostalo im je još samo nekoliko dana da se kunu u čast i moral. Za nevjerovati je da o časti govori čovjek, koji je, poput mongolske konjice poharao sopstvenu partiju, tadašnji SNP, ne ostavljajući u čuvenoj baraci ni hoklicu, koju smo specijalno za njegove nastupe nabavljali, od najčvršćeg materijala”, navodi SNP.

“Ali prije nego svojom čašću, 19. avgusta, zajedno sa DPS-om, sruše vladu zbog potpisanog Temeljnog ugovora, valjalo bi još jednom, prije konačnog sunovrata, da Aleksa odgovori svom biračkom tijelu kako je uspio, lakše nego Sveto u najvećoj ljubavi, s Milom napraviti dil i dogovor na koji način još jednom udariti na temelje Srpske pravoslavne crkve. Valjalo bi, isključivo zbog časti u koju se kune, da nam na samom kraju prizna Aleksa šta mu je teže palo: gubitak mjesta predsjednika Skupštine ili potpisivanje Temeljnog ugovora, jer očigledno da su kuknjava i svakodnevna mržnja prema onima kojima su ga stvorili, u tim trenucima bili na svom maksimumu”, ističe SNP.

Namjerno, dodaju, danas neće pitati otkud stanovi, kojih ranije nije bilo, “Aleksa, a koje sad uredno prijavljujete, ti i tvoji novopečeni partijski drugovi”.

“Kompleks, koji pokušavate da liječite nesuvislim napadima na Vladimira Jokovića i SNP, ostaje vaša hrana za još ono malo biračkog tijela, koje obmanjujete i varate. I na samom kraju, valjda je i Aleksi jasno da se Socijalistička narodna partija ne povlači ni pred kim, a pogotovu ne pred onima kojima su uskopartijski interesi i fotelje bitnije od dobrobiti za sve građane i evropskog puta Crne Gore. Mirno, uzdignuta čela, s ponosom, kao i pune 23 godine, čekamo 19. avgust – test časti! Mi smo i ovog puta odbranili Crnu Goru”, poručuje SNP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinje
11.08.2022-17:42 17:42

BECIC PAMETAN  !! DOCI CE I VAMA IZ GUZICE U GLAVU DA NIKAD NECEMO DOZVOLIT DA CRNA GORA POSTOJI BEZ CRNOGORACA KAO STO STE VI UMISLILI U VASOJ GUZICI (GLAVA) A PSIHICKI NESKOLOVANI BOLESNICI OCE SILU -KA U STARA VREMENA -DA JACI OKUPIRA I PLJACKA A SLABIJI VRISTI I JAUCE-NEMA VISE U-CRNOJ GORI  CERANJA PREKO BARE NA IZBJEGLICKI  ITALIJANSKI KAZAN -KA NAS DRAGI -KRALJ NIKOLA !!!

ZAGA
12.08.2022-13:22 13:22

NE LAŽI! To je “greh” i u Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi, ili mi se čini?
Temelji Srpske Pravoslavne Crkve su na KOSOVU!

ZAGA
12.08.2022-13:26 13:26

Zaboravih da dodam ….U Crnoj Gori JE FILIJALA Srpske Pravoslavne Crkve a pre 100god. Ni to nije bila!