Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Šmek Rasove u Evropi sad

Nakon što je objavljena lista PES za izobre 11. juna, pisanje Portala Aktuelno se po ko zna koji put potvrdilo. Javnost je mogla da se uvjeri da škola konvertitstva destruktivne brkate sile iz Rasove ima svoje predstavnike i u pokretu koji će po svim prognozama biti najjača politička snaga nakon junskih izbora!

Konvertitstvo, odsustvo lojalnosti, koristoljublje i uhljebništvo su pojave koje su na političkoj sceni Crne Gore poprimlile razmjere epidemije i postalo je krajnje trivijalno pojašnjavati taj devijantni trend.

Portal Aktuelno nedavno je pisao da su upravo ove karatkeristike koje su veoma zastupljene u Crnoj Gori, presudno doprinijele da Pokret Evropa sad (PES) bude na dobrom putu da postane dominantna snaga na političkoj sceni.

Bivšeg političara, koga porede sa subverzivnom silom koja već godinama djeluje iz debele sjenke šireći svoj maligni uticaj, Milana Roćena, označili smo kao glavnog promotera škole konvertitstva.

Nakon što je objavljena lista PES za izbore 11. juna, pisanje Portala Aktuelno se po ko zna koji put potvrdilio. Javnost je mogla da se uvjeri da škola konvertitstva destruktivne brkate sile iz Rasove ima svoje predstavnike i u pokretu koji će po svim prognozama biti najjača politička snaga nakon junskih izbora!

Šmek ”roćenizma”

Broj 27 na listi PES je Gordan Stojović, predstavljen kao ”diplomata”, dokaz je da je roćenovski maligni uticaj uspio da se infiltrira i u Evropu sad.

Liste PES sa šmekom Rasove

Jer Stojović je školski primjer takozvanog ”roćenovskog” kadra, čija je glavna osobina politička fluidnost, odnosno prilagođavanje garnituri koja trenutno ima najveći uticaj na političkoj sceni.

Stojović je na predlog Roćena bio zaposlen na godinu u kabinetu predśednika od 1. aprila 2020. godine.

Vlada Duška Markovića ga je izbacila iz Ministarstva vanjskih poslova (MVP) kad se vratio iz Argentine gdje je bio ambasador. Zbog integriteta institucije iz MVP tada nijesu htjeli da ”dižu prašinu” i da pokreću postupke zbog određenih teških prekršaja, o kojima Portal Aktuelno ovom prilikom neće pisati.

Spajiću, ne otvaraj kutiju da ti ne izleti Roćen!

Ako je suditi po ovom primjeru, Evropa sad ne mora da brine jer po zakonu konvertitstva, na izborima 11. juna, osvojiće impozantan broj glasova. Na tome treba da zahvale prije svega takozvanoj ”rasovskoj školi konvertitstva” koja je dobila ime po mjestu iz kog potiče ”najveći sin” subverzije i spletkarenja u Crnoj Gori – Milan Roćen.

Nesposobni konvertitski kadar

Kao što smo više puta do sad pisali, bivši ministar  Roćen – ”rasovski Kisindžer”, je poznat po tome što je godinama dovodio nesposobni konvertitski kadar koji je ”gajio” u raznim ministarstvima, a posebno Ministarstvu vanjskih poslova, odnosno crnogorskoj diplomatiji.

Njegov kadar toliko je usavršio kameleonsku vještinu poltronisanja da su nakon 30. avgusta 2020. godine u klasičnim revanšističkim čistkama uklonjeni svi kadrovi koji su nešto valjali i po dubini ostali, ili su postavljeni podobni konvertiti. Bivši ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović i bivša pregovaračica sa EU Zorka Kordić samo su neki od njegovih najčuvenijih učenika.

Milan Roćen: Eto mene u Evropu sad!

Takođe smo pisali da je vođa preletačke ekipe nakon 30. avgusta 2020. godine bio dugogodišnji ambasador Vladimir Radulović, politički otac bivšeg ministra Radulovića i generalni diplomatski inspektor, koji rijetko dolazi na posao. Ministar Radulović svojevremeno je imenovao suprugu Vladimira Radulovića – Zdenku za šeficu diplomatskog protokola.

Kakav su nepotizam i preletačke aktivnosti zastupljeni u Ministarstvu vanjskih poslova govori i to da je kum bračnog para Radulović, ambasador Ljubomir Mišurović, inače kadar bivšeg ministra Roćena, državni sekretar ministarstva iako 2019. nije imao položen ni državni ispit!

Ovo su samo neki detalji koji govore o načinu na koji funkcioniše roćenovska preletačka mašinerija, o čemu detaljnije možete čitati na OVOM LINKU.

Sudeći po doprinosu koji je Milan Roćen dao ekspanziji crnogorskog konvertitstva, ne bi bilo čudo da se jednog dana nađe u ulozi savjetnika lidera Evrope sad.

B.Knežević

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
23.05.2023-07:16 07:16

Sve mi je jasno za Rocena koja je to “ljudska velicina,postenje,karakter i sl.” ali mi nije jasna jedna stvar zasto ga je Milo Djukanovic do zadnjeg dana svoga mandata SLEPAO ZA SOBOM,bolje receno drzao kao PRIVJESAK. E tako to biva Milo Djukanovicu,da ti je Milan Rocen “skinuo”poprilicno glasova na predsjednickim izborima i prvi i drugi krug,jer kad narod “vidi”Rocena s tobom,kada da ih maljem ubijes po glavi.Ti Milo ode a Rocko ostade i dalje da mesetari.

PILJO
23.05.2023-08:34 08:34

Č;OVJEK KOJI SE POMINJE BIV[I AMBASADOR U ARGENTINI STOJOVIĆ,OBIČNA ZAMLATA ŠIROKOG DIJAPAZONAJEJEDNOM PRILIKOM U POSJETI AMABASADI U BEOGRADU ,POSJETIO I ZOLOŠKI VRT! Tabloidi u Beogradu su objavili fotografiju đe izaziva Lamu da ga pljune.

cetinje
23.05.2023-11:25 11:25
Reply to  PILJO

Bivsi Ambasodor u Argentini posketom u Beogradu u ZOO bio “kod svojih”,mada je “lama”pogresan drug”on je trazio tamo Djordja Radulovica Japanskog snijeznog majmuna “makakaia”,svoj kod svoga.Ugodan dan.

Rajo
23.05.2023-11:23 11:23

Istina
Samo ipak vjerujem da na junskim izbirima EVROPA SAD neće biti tako ubjedljiva.
Znam i zašto ali o tom potom.

DIJASPORA MN u ARGENTINA
23.05.2023-15:44 15:44

STOJOVIC , nikad više u Argentini , IZDAJNIK i KRETEN !!!

IMPOZANTNI REZULTATI I VAN CRNE GORE: Kadrovi rasovske škole zapaženi i u Beogradu! | Skala radio
30.05.2023-11:54 11:54

[…] smo već pisali, njegovi kadrovi uspjeli su da se infiltriraju i na listu Pokreta Evropa sad (PES). Broj 27 na listi PES je Gordan Stojović, je školski primjer takozvanog ”roćenovskog” kadra, […]

IMPOZANTNI REZULTATI I VAN CRNE GORE: Kadrovi rasovske škole zapaženi i u Beogradu! - Voice of Montenegro
30.05.2023-12:05 12:05

[…] smo već pisali, njegovi kadrovi uspjeli su da se infiltriraju i na listu Pokreta Evropa sad (PES). Broj 27 na listi PES je Gordan Stojović, je školski primjer takozvanog ”roćenovskog” […]

Rasko
04.06.2023-17:30 17:30

STOJOVIC, ne valjani za špijuniranje ,