Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

SM DPS: Okupljeni oko istih vrijednosti, snažno podržavamo herojsku borbu mladih Ukrajine

Savjet mladih DPS Crne Gore, svjedočeći strahotama i užasima koje rat sa sobom donosi, nedvosmisleno osuđuje vojnu agresiju Rusije nad Ukrajinom i s dubokim poštovanjem pozdravlja istrajnost u odbrani teritorijalnog integriteta i suvereniteta Ukrajine

Savjet mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore danas je podržao humanitarnu akciju koju je organizovao Glavni grad u cilju pomoći građanima Ukrajine.

“Svjesni istine da borba koju vode Ukrajinke i Ukrajinci nije samo borba za slobodu i očuvanje suvereniteta Ukrajine, već i borba za odbranu vrijednosti na kojima se temelji evropsko društvo, osjećali smo moralnu obavezu da pomognemo onima koji čine budućnost Ukrajine – mladim ljudima”, kazali su iz Predsjedništva Savjeta mladih DPS Crne Gore.

Foto: DPS
Foto: DPS

Savjet mladih DPS Crne Gore, svjedočeći strahotama i užasima koje rat sa sobom donosi, nedvosmisleno osuđuje vojnu agresiju Rusije nad Ukrajinom i s dubokim poštovanjem pozdravlja istrajnost u odbrani teritorijalnog integriteta i suvereniteta Ukrajine.

“Saosjećajući sa svim s čim se suočavaju, ganuti istinom da se bore za iste one vrijednosti oko kojih se mi okupljamo, prethodnih dana članovi Savjeta mladih prikupljali su donacije koje su danas i predali na Trgu nezavisnosti i poslali jasnu poruku da podržavaju herojsku borbu ukrajinske mladosti”, poručili su oni.

Foto: DPS
Foto: DPS

Zahvalili su i Alijansi žena Demokratske partije socijalista Glavnog grada koja je, na čelu sa predsjednicom Zojom Bojanić Lalović, bezrezervno podržala ovu akciju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve