Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

SM DPS Berane: Sjutra skup podrške sugrađaninu Igoru Tomkiću

Poručimo svima da Beranke i Beranci neće dozvoliti da bilo ko u našem gradu narušava multinacionalni i multivjerski sklad kao temeljne vrijednosti našega grada. Nećemo dozvoliti da suživot u našem gradu – gradu vjesniku mira, po kojem smo prepoznati narušavaju oni koji ne misle dobro našem gradu.

Savjet mladih Demokratske partije socijalista Berana pozivao je danas građane da se u četvrtak, 21. marta, u 17 časova, okupe u naselju Dolac, ispred prodavnice gdje je fizički napadnut njihov sugrađanin Igor Tomkić i na taj način osude nasilje koje se dogodilo prije dva dana. Skup, kako je saopšteno, žele da pruže podršku sugrađanima, porodici Tomkić.

-Poručimo svima da Beranke i Beranci neće dozvoliti da bilo ko u našem gradu narušava multinacionalni i multivjerski sklad kao temeljne vrijednosti našega grada. Nećemo dozvoliti da suživot u našem gradu – gradu vjesniku mira, po kojem smo prepoznati narušavaju oni koji ne misle dobro našem gradu. Pošaljimo zajedno jasnu poruku svima da će ovaj grad i dalje biti mjesto za življenje i rad svih ljudi bez obzira na vjeru, naciju ili bilo koju drugu različitost. Pozivamo, još jednom, nadležne državne organe da ovaj napad na Igora Tomkića rasvijetle do kraja i krivce privedu pravdi , navodi se u saopštenju DPS SM Berane.

IzvorDPS

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve