Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

SM DPS Berane: Nezaposlenost najveći problem

U Beranama trenutno najveći problem mladih je nezaposlenost, koja ih prisiljava da u sve većem broju nepovratno odlaze iz grada, ocijenjeno je na sjednici Izvršnog odbora Savjeta mladih beranskog DPS-a.

Sjednicom je predsjedavao Branislav Jokić, predsjednik Opštinskog odbora SM DPS Berane, a u ime predsjedništva Savjeta mladih DPS-a Crne Gore obratio se i potpredsjednik Adnan Hadžić.

Predložene su konkretne mjere i aktivnosti u cilju aktuelizovanja i rješavanja ovog gorućeg problema.

U diskusijama mladih iskazano je veliko nezadovoljstvo neodgovornim odnosom beranske lokalne vlasti prema životnim problemima građana.

“Na sjednici je, takođe, dat i osvrt na aktuelnu političku situaciju u Crnoj Gori. Konstatovano je da mladi ne smiju i nece dozvoliti da dezinformisanje putem društvenih mreža i medijsko spinovanje utiču na destabilizaciju Crne Gore, te da je podrška mladih Berana Milu Đukanoviću, predsjedniku Crne Gore i DPS-a bezrezervna, kao i da programski principi politike DPS-a nemaju alternativu”, navode iz DPS-a.

Zaključeno je da nacionalistička retorika i politikanstvo ne mogu ugroziti evropski put Crne Gore koji je trasirala Demokratska partija socijalista, niti mogu ugroziti njenu nezavisnost i razvoj u okvirima evropskih i evroatlanskih vrijednosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve