Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Skupština: Papa zahvalio predsjedniku Bečiću na čestitki i pozivu da posjeti Crnu Goru

''Sveti Otac primio je s velikim zadovoljstvom srdačnu čestitku, koju ste mu, u svoje ime kao i u ime Skupštine Crne Gore, uputili na osmu godišnjicu njegovog izbora na Katedru svetoga Petra''

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić dobio je pismo zahvalnosti na čestitke upućene Papi Franju, povodom osme godišnjice njegovog izbora za vrhovnog poglavara Rimokatoličke crkve, saopšteno je iz Skupštine.

„Sveti Otac primio je s velikim zadovoljstvom srdačnu čestitku, koju ste mu, u svoje ime kao i u ime Skupštine Crne Gore, uputili na osmu godišnjicu njegovog izbora na Katedru svetoga Petra. Nadalje, Vrhovnom svešteniku uputili ste poziv da posjeti Vašu zemlju.

Njegova svetost veoma cijeni taj znak poštovanja i zahvaljuje na čestitki i ljubaznom pozivu te, dok želi Vama i Vašim saradnicima svako dobro, moli Božju pomoć u vršenju povjerene Vam službe“, navodi se u pismu upućenom predsjedniku Bečiću.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
jasno je
23.04.2021-01:08 01:08

Ovaj primitivac ne razumije da NE MOŽE on zvati šefa države ( Vatikan) u posjet , jer on NIJE šef države. Nije isti nivo po funkciji.
Kad je neko malen , ne samo rastom nego i u – glavi !

Ha20
23.04.2021-23:13 23:13

Gospodine Becicu kao prvo ti nisi u toj poziciji da mozes da zoves u posjetu jednog covjeka koji je poglavar za milijardu i trista moliona vjernika sirom svijeta mada on svojom skromnoscu to nikada ne potencira. Mnogi predstavnici mocnh drzava kao sto su Amerika Rusija pa cak i Kina se klanjaju Papi kada ga posjete U Vatikanui u znak postovanja prema njegovoj skromnosti iako su i on sam a i oni svejsni njegove stvarne moci. Dakle gospodine Becicu nemoj da ti ta poruka iz Vatikana mnogo utice na neko samo pouzdanje posto su takve poruke obicno standardna procedura Vatikana da… Pročitaj više »