Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

VANREDNA SJEDNICA URA traži da se o smjeni Vlade raspravlja 4. februara, na potezu Bečić

Na potezu je sada Bečić koji kao predsjednik parlamenta treba da zakaže sjednicu u dogovoru sa šefovima poslaničkih klubova

Koalicija Crno na bijelo i dio opozicije jutros su uputili zahtjev za održavanje vanredne sjednice Skupštine 4. februara, potvrđeno je iz GP URA, nakon što su juče podnijeli i inicijativu za izglasavanje nepovjerenja vladi.

Kako je saopšteno, 3. i 4. februara razmatraće se inicijative za izglasavanje nepovjerenja vladi i inicijativa premijera za smjenu vicepremijera Dritana Abazovića.

Premijer je tražio da se o njegovom zahtjevu za smjenu Abazovića raspravlja 3. februara, dok će se o smjeni Vlade raspravljati dan kasnije.

Poslovnikom Skupštine je precizirano da inicijator vanredne sjednice predloži njen tačan datum održavanja i dnevni red, što je i urađeno.

Kako su saopštili, za sada nije podnoena inicijatva za smjenu Alekse Bečića, kako su to objavili pojedini mediji.

Na potezu je sada Bečić koji kao predsjednik parlamenta treba da zakaže sjednicu u dogovoru sa šefovima poslaničkih klubova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
20.01.2022-11:53 11:53

Prvo je trebalo povjerenje Srpske Vlade pa onda smjena ABAZOVICA radite sve naopako !Kuca se ne radi sa krova !-Sve djavo po djavolu od ove Srpske Vlade!