Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Skupština Crne Gore: Vučurović raširio trobojku, Radunović vrijeđao

Poslanik DF-a Slaven Radunović dobio je opomenu jer je dobacivao poslanici DPS-a Marti Šćepanović, tokom njenog izlaganja u Skupštini

Poslanik DF-a Jovan Vučurović raširio je danas u Skupštini Crne Gore trobojku, zbog čega je dobio opomenu. Njegov partijski kolega vrijeđao je poslanicu DPS-a, pa je i on opomenut.

Vučurović raširio u Skupštini Crne Gore trobojku

Poslanik DF-a Slaven Radunović dobio je opomenu jer je dobacivao poslanici DPS-a Marti Šćepanović, tokom njenog izlaganja u Skupštini.

Poslanica Šćepanović je tražila da poslanik DF-a bude strože kažnjen, jer je, kako navodi iznio uvrede na njen račun. Radunović je optužio poslanike DPS-a da su spremni da, kako kaže, zavade braću.

“Samo da bi Milu Đukanoviću obezbijedili da vlada državom kao privatnom firmom”, kazao je Radunović.

Poslanica DPS-a Marta Šćepanović je kazala da je Radunović najmanje pozvan da govori o sigurnosti i bezbjednosti.

“Neko ko je pozivao građane Crne Gore da uruše državni poredak i na nestabilnost ispred Skupštine Crne Gore, mislim da je on najmanje pozvan da govori…”, kazala je Šćepanović.

Na sve to Radunović je poslanici Šćepanović kazao da laže.

“Sram te bilo, bagro jedno, lažeš”, kazao je Radunović.

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović je upozorio Radunovića da vodi računa šta priča, a poslanica Šćepanović je pozvala predsjednika Skupštine da kazni Radunovića. Brajović je, nakon pauze, Radunoviću izrekao opomenu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve