Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Škrelja: URA besramno laže, nije tačno da je predsjednik Đukanović insistirao na ”paket” dogovoru po pitanju kadrovskih rješenja u pravosudu

Uzgred, kako kaže, nema ničeg čudnog u ponašanju DF koji je iskoristio svoju poziciju da ucijenjuje ''naivnog'' premijera

Pored toga što učestvuje u nečasnim planovima svog lidera, lijepi njegove etikete “ekstremista” i “fašista” svima koji im uznemiravaju savjest, URA i – besramno laže, tvrdi poslanik DPS-a Ljuiđ Škrelja.

“Dakle, apsolutno je netačno da je predsjednik Đukanović insistirao na “paket” dogovoru po pitanju kadrovskih rješenja u pravosuđu, jer da je tako bilo ne bi naša stranka imala izuzetno konstruktivan pristup prema izboru sudija Ustavnog suda i uglednih pravnika u Sudskom savjetu”, navodi Škrelja u saopštenju dostavljenom medijima.

Uzgred, kako kaže, nema ničeg čudnog u ponašanju DF koji je iskoristio svoju poziciju da ucijenjuje “naivnog” premijera.

“A on, pristajući na ucjene, iz samo njemu poznatog razloga, zapravo je i sam učestvovao u blokadi EU puta Crne Gore. Da je ucjenjivački repertoar DF širok, pokazuje i to da su dogovor oko pravosuđa uslovili i neizglasavanjem zakona kojim bi Zeta postala samostalna opština. Više je nego očigledno, da bi sljedeći ultimatum za famoznih 2/3 bio da Crna Gora postane članica “Open Balkana””, naglašava Škrelja.

Dakle, dodaje on, repertoaru “korisnih” ucjena nebo je granica, i ređale bi se sve dotle dok Crna Gora ne bi ostala bez mogućnosti da samostalno vodi svoju politiku, čvrsto ukopana u balkansko živo blato, sa izvjesnom perspektivom da se iz njega ne isčupa narednih nekoliko decenija.

“Hvala Uri i DF-u na takvoj “viziji”, ali je ovdje neće sprovoditi dok god ima onih kojima je svoja država draža nego tuđa”, zaključio je Škrelja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
06.08.2022-14:23 14:23

Ako im je prvi put da im se prašta. Oni ministar od Cetinja se ćaše prije i malo zacrveniti, a sad ka mlada koja pođe po ruka…

Crnogorka
06.08.2022-23:35 23:35

Nikad mu ne zaboraviti prijetnju koju vam je uputijo u SKUPSTINI sa kaziprstom da ste prvi medju uhapsenim i pogrdnih rijeci !! Prije traktora bili su tenkovi ubijanje i rusenje !!!!