Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Škrelja Abazoviću: Nepravda urliče i mlatara rukama, ruka pravde treba da je čista a vaša nije

Vaši nastupi u javnosti, preko novina, euforično - ''uhapsili smo 60 ljudi'', ''stići će ruka pravde''... Pa to nije ratni izvještaj. Ti kao da se javljaš sa ratišta. Ali zapamti jednu stvar - ruka pravde treba da bude čista i poštena, a vaša nije. Do onoga momenta kada budete javno saopštili ko vam je ponudio 21 milion da ne sastavite vladu, ni obraz vam neće biti čist, poručio je Škrelja

Pravda i znanje umjereno pričaju, nepravda urliče, galami, mlatara rukama, skače… Znači to je znak nedostatka argumentacije za nešto što treba da se iskaže, rekao je poslanik DPS-a Luiđ Škrelja, komentarišući odgovor poptredsjednika Vlade Dritana Abazovića u Skupštini Crne Gore.

“Bez ljutnje. Vaša logika je drugačija, ne daj bože da nam bude ista. Da dozvolim sebi da svoje drugove proglašavam servilnim kao što vi to radite, ja nisam tako vaspitan. Premijer Krivokapić po vama je servilan (uslužan, ponizan)”, rekao je Škrelja.

Poslanik DPS-a je rekao i da je Abazović nazvao sve lidere albanskih stranaka udbašima.

“Albanske nacionalne partije si optužio da ih je udba formirala. Zbog čega nijesi praćen, jer si saradnik udbe. Kako drugačije to možemo da protumačimo”, ističe Škrelja.

Poslanik DPS-a se osvrnuo i na nastupe potpredsjednika Vlade u javnosti.

“Vaši nastupi u javnosti, preko novina, euforično – ”uhapsili smo 60 ljudi”, ”stići će ruka pravde”… Pa to nije ratni izvještaj. Ti kao da se javljaš sa ratišta. Ali zapamti jednu stvar – ruka pravde treba da bude čista i poštena, a vaša nije. Do onoga momenta kada budete javno saopštili ko vam je ponudio 21 milion da ne sastavite vladu, ni obraz vam neće biti čist”, rekao je poslanik DPS-a

Škrelja kaže i da “u delirijumu politike Abazoviću, kad gubite razum, pričate o tome ko spava u CG, ko ne spava”.

“Priliči li to jednom potpredsjedniku Vlade? To je sramota za Crnu Goru i zbog toga treba da se izvinjavate Crnogorkama i Crnogorcima. Neka svak spava onim snom kako mu bog dao i zdravlje daje. A vi hapsite svaki dan”, poručuje Škrelja.

Abazović je na ovo odgovorio da to što je rekao da pola Crne Gore ne spava, treba gledati pozitivno.

“Pola Crne Gore ne spava od radosti. Ljudi su željeli pravdu i slobodu”, kaže on.

Kada je riječ o 21 milionu kaže da je, nakon parlamentarnih izbora, on postao jedna jedina meta.

“Bio sam tada u ANB i saopštio ime čovjeka koji insistira da se sastane sa mnom. Ja sam to odbio, ali sam morao da prijavim državnim organima. Nikada nisam dobio bezbjednosnu procjenu. U tom periodu se pojavila priča o 21 milionu. Ne mogu da etiketiram ljude”, kaže Abazović.

Podsjetimo, potpredsjednik Vlade, Dritan Abazović danas je u Skupštini Crne Gore odgovarao na pitanja poslanika.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinje
26.03.2021-15:07 15:07

Zacrvenio se nesto puno OKUPATOR nemojte molim vas da ga nervirate inace nece spavat ni ona druga polovina Gradjana C.G koji nijesu kriminalci ! Bruke kaze da je on doveo Krivokapica bice da SRBI imate se sa cim ponositi ABAZOVICEM kojim treba da se stidite ALI DOCICE kad ce te se kajati jednog dana kad ce biti kontra fudbalskog terena utakmice ucin docek!!