Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Skandal: Uz zastavu Crne Gore i srpska trobojka sa četiri ocila!

Ono što jeste bilo neobično svakako je isticanje trobojke sa četiri ocila u toku sjednice SO. Ona je, rame uz rame, stajala sa državnom i zastavom Opštine - iako nejasno u kom svojstvu

“Dijeli sramotu da svi vide”

Formirana je nova vlast u Andrijevici – za predsjednika SO danas je izabran odbornik Demokrata Mladen Đukić – imajući u vidu rezultate glasanja, reklo bi se, ništa neobično.

Za Đukića je, još manje neobično, glasalo 13 odbornika koalicije “Za budućnost Andrijevice” i tri odbornika koalicije “Mir je naša nacija”, a uzdržani su bili odbornici koalicije DPS-SD.

Ono što jeste bilo neobično svakako je isticanje trobojke sa četiri ocila u toku sjednice SO. Ona je, rame uz rame, stajala sa državnom i zastavom Opštine – iako nejasno u kom svojstvu.

Time kao da je Đukić, ali i ostatak novoformirane vlasti, prekršio svoja obećanja i prije nego ih je izgovorio, a tiču se politike koja će spriječiti iseljavanje i podstaći mlade da ostaju u Andrijevici, a, koja će, navodno i privući brojne investitore.

Đukićeva strategija za stvaranje boljih uslova života, valjda i za one mlade ljude koji su Anteni M poslali snimak velike proslave 21. maja na ulicama tog grada, kada su se, sasvim logično i prirodno, vijorile zastave Crne Gore, i nadasve stvaranje građanske države za koju se njegova partija, bar na riječima, tako zdušno zalaže, u najmanju ruku čudna je i kontradiktorna.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ja vam kažem sa Kapetanovog jezero
25.09.2020-23:51 23:51

Mi imamo samo trobojka!