Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Skandal: Radović pocijepao odluke o njegovoj i smjeni Carevića

Radović je dolazak Ivanović i Kuč i cijepanje odluka neovlašćeno snimao

Juče smijenjeni predsjednik Skupštine opštine Budva, Krsto Radović,  danas je pocijepao odluke o njegovom  i razrješenju sada bivšeg predsjednika Opštine Marka Carevića, koju su u SO danas donijele da ovjere odbornica Crnogorske Anđela Ivanović i novoizabrani vršilac dužnosti predsjednika parlamenta Snežana Kuč iz Demokratske partije socijalista.

Radović

Kako je CdM-u saopšteno, Radović je dolazak Ivanović i Kuč i cijepanje odluka neovlašćeno snimao.

Kuč i Ivanović su ztaražile od Radovića da zavede odluke kako bi nakon toga bile objavljene u Službenom listu, na šta im je on odgovorio da to neće učiniti jer su, kako je istakao, nezakonite.

Radović je danas uputio  dopis direktoru Službenog lista Crne Gore Momčilu Vujoševiću povodom aktuelnih dešavanja u Budvi naglašavajući da se u istom mogu objaviti samo odluke i drugi akti koji se donesu na legalnoj sjednici, a ovjereni su pečatom SO Budva.

Nova odbornička većina u budvanskom parlamentu, koju čini 17 odbornika Demokratske partije socijalista, Crnogorske, Socijaldemokrata i nezavisni odbornik Stevan Džaković, smijenila je juče predsjednika Opštine Budva Marka Carevića i predsjednika Skupštine opštine Budva Krsta Radovića. Vršilac dužnosti predsjednika Opštine do izbora novog biće Vladimir Bulatović iz Crnogorske, dok je za vd predsjednika SO Budva imenovana Snežana Kuč iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve