Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Dogovoren početak političkog dijaloga u Budvi

Smijenjeni predsjednici opštine i Skupštine opštine Budva Marko Carević i Krsto Radović i vršioci dužnosti istih funkcija Vladimir Bulatović i Snežana Kuč saopštili su da će sjutra početi politički dijalog svih stranaka koje imaju odbornike u lokalnom parlamentu o prevazilaženju krize u Budvi

Nedavno smijenjeni predsjednici Opštine i Skupštine Budva, Marko Carević i Krsto Radović, i predsjednici u v.d stanju Vladimir Bulatović iz Crnogorske i Snežana Kuč iz DPS-a saopštili su da sjutra počinje dijalog o smirivanju situacije u Budvi i prevazilaženju tenzija.

opština Budva

“Morali smo na neki način da smirimo političke tenzije i sve ono što se dešavalo ispred opštine i da obezbijedimo da grad normalno funkcioniše i za sada mogu samo da kažem da će od sjutra početi dijalog političkih partija”, kazao je Bulatović.

“Uvaženi prijatelji želimo da saopštimo da smo uspjeli da damo jedan veliki doprinos da pokušamo da dijalogom riješimo ovaj problem, nije nam cilj da se ponove jučerašnji događaji. Molimo vas da uvažite ono što smo dogovorili. Mi smo dali šansu dijalogu koji počinje sjutra u 10 sati,” naveo je Carević.

Carević i Radović su nakon obraćanja medijima napustili opštinsku zgradu.

Potpredsjednik i odbornik Demokrata, Dragan Krapović je okupljene ispred zgrade Opštine ranije pozvao na mir i da se suzdrže od bilo kakvog nasilja.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve