Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Sjednica SO Budva pod šatorom: Bez kvoruma o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti

Pomenuta sjednica zakazana po hitnom postupku shodno zahtjevima građana ni početkom februara ove godine nije održana zbog nedostatka kvoruma. Sjednici tada nisu prisustvovali odbornici DPS-a, Crnogorske, Građanskog pokreta URA i SD-a

Sjednica o Deklaraciji za poništenje Zakona o slobodi vjeroispovijesti nije održana ni danas zbog nedostatka kvoruma, a sjednici SO Budva prisustvovalo je 15 odbornika.

foto: RTV Budva

Pomenuta sjednica zakazana po hitnom postupku shodno zahtjevima građana ni početkom februara ove godine nije održana zbog nedostatka kvoruma. Sjednici tada nisu prisustvovali odbornici DPS-a, Crnogorske, Građanskog pokreta URA i SD-a.

O daljem nastavku sjednice, predsjednik SO Budva Krsto Radović, kako je kazao, naknadno će obavijestiti javnost.

Za danas su planirane još dvije sjednice lokalnog parlamenta, u 12h o razrješenju predsjednika Opštine Budva Marka Carevića i u 14h o razrješenju predsjednika Skupštine Opštine Budva Krsta Radovića.

DPS će doći na sjednicu SO Budva

Odbornica DPS-a u Skupštini Opštine Budva Snežana Kuč, poručila je da će odborni te stranke prisustvovati sjednicama lokalnog parlamenta, na kojim bi danas trebalo da se raspravlja o smjeni čelih ljudi grada.

Na sjednicu koja je prekinuta zbog nedostatka kvoruma, nijesu došli zbog, kako je kazala, kršenja poslovnika.

“Prisustvovaćemo narednim sjednicama, ali najnovija dešavanja u gradu sa plakatima o odborniku Stevanu Džakoviću su anticivilizacijski čin i način na koji oni smišljaju koreografiju uoči ovih važnih sjednica koje su zakazane za danas”, navela je Kuč na konfrenciji za medije.

Kaže i da će DPS sjednicama pristupiti ozbiljno, a da je na lokalnoj vladajućoj koaliciji da organizuje red i rad.

“Ovo što su oni organizovali ne znači da bilo čiji odlazak sa vlasti mora izazvati ovakve koreografije i skupove, jer su oni dužni da sjednica protekne u najboljem redu”, poručuju iz DPS-a.

SNEŽANA KUČ

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve