Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Sjednica parlamenta u ponedjeljak

Na dnevnom redu je Interpelacija o radu potpredsjednika Vlade za politički sistem i pravosuđe i ministra pravde Zorana Pažina

Sjednica crnogorskog parlamenta, na čijem dnevnom redu je Interpelacija o radu potpredsjednika Vlade za politički sistem i pravosuđe i ministra pravde Zorana Pažina, počeće u ponedjeljak.

Skupština Crne Gore

Poslanici će, između ostalog, raspravljati o prijedlozima zakona o izmjenama i dopunama zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, o komunalnoj djelatnosti, o međunarodnoj pravnoj pomoći u krivičnim stvarima.

Na dnevnom redu je Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o uzimanju i presađivanju ljudskih organa u svrhu liječenja.

Tema rasprave biće izmjene i dopune Zakona o zaštiti prirodnog i kulturno – istorijskog područja Kotor i godišnji izvještaji o radu Komisije za tržište kapitala i stanju na tržištu kapitala i Fonda za zaštitu depozita.

Poslanici će raspravljati o prijedlozima zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak fizičkih lica i Zakona o zaštiti potrošača.

Na dnevnom redu su i izbori i imenovanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve