Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Sinoćnji psihodelični omaž propaloj litijaškoj politici

''Ogorčeni na Abazovića i URU, koje su do juče ushićeno smatrali pretorijancima velikosrpskog populizma, Krivokapićeve i Bečićeve pristalice zakukale su nad sunovratom anticrnogorskih procesija koje je predvodila državna crkva Srbije'', navode iz GI ''21.maj''

Sinoćni skup u Podgorici nadahnut od strane očajnih Demokrata i uspaničenih Krivokapićevih “eksperata” ličio je na psihodelični omaž propaloj litijaškoj politici, saopšteno je iz Građanske inicijative “21.maj”.

“Ogorčeni na Abazovića i URU, koje su do juče ushićeno smatrali pretorijancima velikosrpskog populizma, Krivokapićeve i Bečićeve pristalice zakukale su nad sunovratom anticrnogorskih procesija koje je predvodila državna crkva Srbije”, navode iz GI “21.maj”.

Posebno je, ističu, bila upadljiva kuknjava pustolovnih ministara Spajića i Milatovića.

““Impresivan” je bio njihov kursistički politički jezik gdje se pozivaju na tzv. narod i neuhvatljivu narodnu volju. A u ime tog “naroda” sinoć je ministarka ničega Bratićka u šovinističkom zanosu zaprijetila budućoj manjinskoj vladi. Nije mogla naturalizovana građanka da sebe zaustavi već je mrziteljski nabrajala imena političara koji se ne uklapaju u politiku “srpskog sveta” i kapitulantskog “temeljnog ugovora”. I sve to uz podršku okupljenih “pacifista” koji se unezvereno suočavaju sa fijaskom klerikalne pansrpske politike. Time je i ovaj otužni skup samo potvrdio koju i kakvu politiku su do juče podržavali Abazović i njegova lutajuća partija”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve