Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Simović posjetio MZ Kličevo: Evidentirani problemi, uskoro asfaltiranje ulica

U sklopu redovnih aktivnosti vezanih za obilazak mjesnih zajednica, predsjednik opštine Nikšić Milutin Simović, obišao je danas Mjesnu zajednicu Kličevo, kako bi u direktnoj komunikaciji sa građanima sagledao stanje u oblasti infrastrukture

U sklopu redovnih aktivnosti vezanih za obilazak mjesnih zajednica, predsjednik opštine Nikšić Milutin Simović, obišao je danas Mjesnu zajednicu Kličevo, kako bi u direktnoj komunikaciji sa građanima sagledao stanje u oblasti infrastrukture. Tom prilikom su evidentirani problemi i sačinjena lista prioriteta, kao i dinamika njihove realizacije, saopšteno je iz Opštine Nikšić.

“Tokom obilaska dijela jedne od najvećih Mjesnih zajednica u gradu, Simović je posebnu pažnju posvetio obilasku Ulice Popa Mašana Nikčevića koja povezuje dvije saobraćajnice, Stubičku ulicu i Bulevar 13. jul, koja je gusto naseljena i saobraćajno frekventna sa velikim brojem djece koja koristi ovu ulicu na putu do škole”, dodaje se u saopštenju.

Simović je najavio da će nakon rješenih imovinsko – pravnih odnosa ova ulica biti asfaltirana u dužini od 660 m. Čim to vremenske prilike dozvole, odmah će se krenuti i sa asfaltiranjem i drugih ulica na ovom području u dužini od 2,7 km, tako da će ukupno biti asfaltirano oko 3,5 km putne infrastrukture u Kličevu.

“Prisutni mještani su izrazili zadovoljstvo spremnošću Opštine da pristupi rješavanju ovog za njih veoma važnog problema”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve