Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Simović: Nova većina počinje političku kampanju u susret izborima u Nikšiću

Predsjednik opštine Nikšić Milutin Simović smatra da je, od stupanja na mjesto čelnika opštine, postao meta političkih neistomišljenika

Predsjednik opštine Nikšić Milutin Simović smatra da je, od stupanja na mjesto čelnika opštine, postao meta političkih neistomišljenika.

Nova većina, kako je ukazao, na taj način pokušava da počne političku kampanju u susret martovskim izborima u Nikšiću.

“Svjedočimo najgrubljim neistinama i optužbama koje stižu sa brojnih adresa. Sada je došao na red i moj rad u Ministarstvu poljoprivrede. Najbolja potvrda mojih radnih dana u Ministarstvu poljoprivrede su konkretni ostvareni rezultati. O njima neću govoriti ja. O njima najbolje govore desetine hiljada vrijednih poljoprivrednika i preduzetnika širom Crne Gore, koji su korisnici izdašne podrške koju smo zajedno kreirali u neprekidnoj komunikaciji”, poručio je Simović.

On je naveo da tu komunikaciju najbolje ilustruje više od 320 terenskih posjeta širom Crne Gore.

“O rezultatima govore i brojni savremeni kapaciteti i u primarnoj proizvodnji i u preradi izgrađeni uz izdašnu bespovratnu podršku. Rezultate ilustruju i visoke ocjene našeg rada koje su u kontinuitetu pristizale od naših međunarodnih partnera, u prvom redu EK, kroz godišnje izvještaje. Visoke ocjene date su i u posljednjem izvještaju EK. Svi ovi rezultati, ostvareni su timskim radom brojnih posvećenih zaposlenih u Ministarstvu i nadležnim upravama”, rekao je Simović.

Kako je naglasio, nada se da će i u narednom periodu nastaviti brojne i obimne aktivnosti u sektoru poljoprivrede, jer to vrijedni proizvođači i preduzetnici očekuju i to im pripada. Simović je objasnio i da je Ministarstvo poljoprivrede smješteno u Vladinoj zgradi sa još šest ministarstava.

Renoviranje te zgrade, kako je naveo, realizuje Ministarstvo ekonomije u okviru Projekta energetske efikasnosti po najzahtjevnijim procedurama i standardima, u saradnji i pod nadzorom njemačke razvojne banke KfW. Takođe, privremeni smještaj za vrijeme renoviranja nije bio u nadležnosti ministarstava, već je to radio nadležni organ.

“Pitanje radnog prostora svih državnih organa, uključujući i smještaj Uprave za bezbjednost hrane i veterinu, obezbjeđuje Uprava za imovinu, koja to radi u skladu sa zakonskim procedurama. Siguran sam da građani najbolje prepoznaju sve motive i domete ovakvih pokušaja diskreditacije”, zaključio je Simović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve