Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Simbolično: Davidović krenuo u kampanju iz Ostroga

Simbolično, taj put smo započeli ispred manastira Ostrog, jer ne postoji mjesto, ni svetije ni značajnije, poručuje Davidović

Narodni pokret Crne Gore, na čelu sa Miodragom Dakom Davidovićem, juče je zvanično započeo kampanju za lokalne izbore, koji će biti održani 14. marta u Nikšiću.

“Simbolično, taj put smo započeli ispred manastira Ostrog, jer ne postoji mjesto, ni svetije ni značajnije odakle bi krenuli da preuzmemo vlast u našem gradu”, poručio je Davidović ovim povodom i apostrofirao: “Pet do 12 je. Nema vremena za gubljenje”.

Davidvić kaže da su “već pobijedili, samo što im to niko nije javio”.

“Znamo da će Nikšić podržati naše stavove, jer se oni odnose na ekonomiju. To je ono osnovno čemu ćemo posvetiti 90 odsto naše pažnje, vremena i energije”, istakao je Davidović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
tttttttrrt
16.02.2021-10:39 10:39

Dozivjesmo da nas DUSMANI PODIJELE NA SRBE I CRNOGORCE sad je sve jasno kud nas vode SRPSKI NACIONALISTI!!

Ha20
16.02.2021-12:30 12:30

Eee kukala vam majka primitivna vi se ponasate u 21. vijeku kao da se nalazite u 12. i ne zelite iz njega da izadjete. Takav fanatizam i primitivizam ne koriste ni najokorelije islamske drzave kao sto su na primjer Iran i Afganistan. Ali na veliku zalost vi samo na vas nacin potvrdjujete da u ovoj zemlji jos uvijek ima ovaca koje nasjedaju na vase primitine farse o crkvama i manastirima. Hvala na paznji.