Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

SILA! Preko 100 ljudi na protestu Demokrata

Naredni protest Demokrate organizuju u četvrtak u Herceg Novom u 18 sati

Građani su se večeras okupili preko puta Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici, kako bi izrazili protest protiv najave formiranja manjinsko-tehničke vlade.

Prema nezvaničnoj procjeni policije na protestu Demokrata je bilo više od 100 ljudi.

Protest koji organizuju Demokrate, održava se pod sloganom “Ustani, odbrani, pobijedi”.

Okupljeni nose transparente: “Više sam za brojanje para, nenego za brojanje glasova”, “Ni na kafu sa izdajnicima”…

Lider Demokrata Aleksa Bečić kazao je da se na protestima brani demokratska, evropska, evroatlantska i slobodna Crna Gora.

“Ko god se proda DPS-u taj je protiv Crne Gore i evropskog puta”, dodaje on.

Upitao je da li je evropska vrijednost kad neko s dva posto podrške dobije mandat da sastavlja vladu i vlada Crnom Gorom.

“Je li evropska vrijednost kada Dritan Abazović prije samo šest mjeseci saopšti – DPS mora biti prošlost da bi Crna Gora imala budućnost, a onda pođe da koalira sa DPS. Je li evropska vrijednost kad mandatar za sastav vlade  poziva poslanike na sazivanja divljih okupljanja poslanika širom CG da bi prekrajali izbornu volju? Je li evropska vrijednost da Crnom Gorom slobodno šetaju tone kokaine i paklice cigareta? Ne, nisu. Zato ćemo ih pobijediti”, istakao je Bečić.

Nije tačno, kaže Bečić, da se ne može ići na parlamentarne izbore jer nema Ustavnog suda. On tvrdi da sud može da odlučuje.

“Nema formalno-pravnih prepreka da krajem maja idemo i na lokalne i na vanredne parlamentarne izbore”, rekao je Bečić.

Naredni protest Demokrate organizuju u četvrtak u Herceg Novom u 18 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
06.03.2022-22:53 22:53

Šteta je, što nije bila sva Crna Gora na ovom veličanstvenom mitingu da se na izvoru mudrosti napoje mudrolijama Alekse Bečića, a pogotovo mudrolijama MOOOMA koprivice i Moooma Martinovića. Aleksa je ka lopatom bača mudrolije i prosto zasipao prisutnih pedesetak iljada komada naroda. Konačno je i ona druga crnogorska zastava našla drugu ruku da je stalno ne nosi jedan čovjek. Za ovakvo posrnuće naroda koje neće da sluša Aleksine mudrolije nema opravdanja, osim jednog što reče jedna starina: ,,neće narod da pomijeće guzicu za samo deset€. Povećajte apanažu barem na dvaes € ,u skladu sa projektom Evropa nikad, a podijelite… Pročitaj više »

Safet
06.03.2022-23:04 23:04

Koja jos psihicko poremecena osoba podrzava CETNICKE DEMOKRATE-BECIC-SPLACINE ALBIN -KOLIC-KOPRIVICA- LUKASENKO – SKOLA SESELJEVA SVI VIDIMO STA RADI OKUPATOR NJIHOV UCITELJ PUTIN U UKRAJINU  ISTI PLAN -DEMOKRATE CETNICKI SU IMALI I SA CG -NORMALNO DA NAM JE MIR I SLOBODA NAJPRECI-CUS CUS  CETNICKE MUSTERIJE IZJAVLJUJU “Ko god se proda DPS-u (CRNOGORCIMA) taj je protiv Crne Gore i evropskog puta”PROLUPALI NI DOBROTA OVAKE VISE NE PRIMA  -CRKNITE DUSMANI CRNOGORSKI  BIJELA DANA NE VIDJELI I TRAG DA VAM SE UTREEEEE!

Safet
06.03.2022-23:15 23:15

PREPIS -COL -VAZDA SU DVIJE GLAVE PAMETNIJE OD JEDNE-Svaka stolica sanja od svog nastanka da se u njoj zavali neka meka masna guzica koja je neće žuljati. Stolica sanja guzicu, a guzica sanja stolicu, uzajamna ljubav bez interesa, sa iskonskom težnjom da bude vječna. Svaki rastanak je bolan za svaku guzicu, a i stolici nije lako da se prilagođava novoj. Ipak funkcionerska stolica ima posebitiu draž i u nju se strašno i strasno zaljubljuju sve guzice koje je probaju. Mnogi ratovi su vođeni i mnogo suza se prolilo prilikom rastanka guzice i funkcionerske stolice. Evo i sad se kreće u bitku za stolicu i simbolično se kreće u… Pročitaj više »