Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Šešelj: Krivokapić vonja na antisrpstvo, on je razočaranje za sve Srbe iz Crne Gore

Komentarišući predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, Šešelj kaže da od kada je promijenjena Vlada, Đukanović ništa nije uradio protivustavno

Zdravko Krivokapić nije napravio ništa što je antisrpsko u pogledu pravnih akata, Vladinih ili predloga Skupštine. Ali on vonja na antisrpstvo i veliko je razočarenje za sve Srbe iz Crne Gore, rekao je Vojislav Šešelj predsjednik SRS.

”Imali su povjerenje u njega, izjašnjavao se kao Srbin. Bio je privržen crkvi, u dobrim odnosima sa crkvenom hijerarhijom i na kraju okrenuo naopako”, rekao je Šešelj gostujući na Happy TV.

Šešelj kaže da je to problem kod Krivokapića i da zato, po njegovom mišljenju, nikad više neće dobiti srpske glasove.

Komentarišući predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, Šešelj kaže da od kada je promijenjena Vlada, Đukanović ništa nije uradio protivustavno.

”Njegovo je ustavno pravo da vrati glasove na ponovno glasanje. Ali u Ustavu stoji i da ako se ponovo izglasaju da se moraju potpisati. To je tvrđe u CG nego u Srbiji”, rekao je Šešelj.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jelena
16.01.2021-17:44 17:44

Tako je , treba odmah ,novi izbori!

Andjela
16.01.2021-22:15 22:15

Podoljub je rece ako mu je vjerovti Crnogorac ,to rece prije podne,e ,za popodne se ne zna!

gagi
17.01.2021-17:05 17:05
Reply to  Andjela

Zna se Andjela zna dobro za Rukoljubove pretke i njega samog,a i za potomke(dje ce ktuska no pod krusku).E pa Andjela “ima pravo”Vojvoda cetnicki Seselj da se ljuti na Rukoljuba. Cijela familija Krivokapic ogrank Krekovic CETNICI SVI redom,malo bolje to znaju starosjedioci iz plemena CUCE a Katunska nahija opstina Cetinje,ovo je 1/1.

Tv-Eu
17.01.2021-12:19 12:19

U Crnoj Gori ima vrlo malo Srba oko 5% a ostalo su srboidi !