Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Šešelj: Crnogorska Vlada je mućak, a pogotovo premijer

Nova crnogorska Vlada je mućak, pogotovo premijer (Zdravko Krivokapić) i to je razočaralo sve Srbe, rekao je Vojislav Šešelj.

Nova crnogorska Vlada je mućak, pogotovo premijer (Zdravko Krivokapić) i to je razočaralo sve Srbe, rekao je Vojislav Šešelj predsjednik SRS, gostujući u Jutarnjem programu TV Happy.

”Zato što se on već eksponirao kao čovjek kojeg srpstvo ne interesuje, koji nastavlja politiku evroatlantskih integracija i priznavanje Kosova…”, dodaje Šešelj.

Kako kaže, trenutno najbitnije je da je ”Milov režim htio da još više komplikuje odnose sa Srbijom, tako što je protjerao srpskog ambasadora”.

”Taj razlog zbog čega je protjeran nigdje u civilizovan svijetu ne postoji. Božović iznosi svoje mišljenje i to na nekom naučnom, intelektualnom skupu. Srbija je zauzvrat protjerala crnogorskog ambasadora, pa brže bolje poništila tu odluku. Nisam sasvim siguran je li povlačenje bilo taktički ispravno ili nije. Sad Srbija ne smije da popusti u pogledu Božovića i da im stavi do znanja – ili ćete vratiti Božovića na ambasadorsko mjesto u Podgorici ili Srbija neće izabrati novog ambasadora. Dok eventualno Božović ne umre prirodnom smrću”, rekao je Šešelj.

Prema njegovim riječima, kada bi sada “Srbija imenovala novog ambasadora, to bi za nas bilo neviđeno poniženje”.

“Pa neka sad Đorđe Radulović razbija glavu šta će. To što Srbija neće imati ambasadora u Podgorici, nama ne znači mnogo”.

”Značiće Crnoj Gori. Jer Crna Gora i dalje Srbiju tretira kao kravu muzaru u pogledu mnogih stvari. Ovo nije zatezanje odnosa. Protjerali ste nam ambasadora, nijeste imali ispravne argumente i mi čekamo da poništite odluku o protjerivanju. To je poniženje za Srbiju ako imenuje novog ambasadora”, kaže Šešelj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vrijeme
21.12.2020-08:06 08:06

Baš tako. Eto, lajavac je uspio da da pravu ocjenu Krivokapića i sastava Vlade