Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Selaković: Vučićev odlazak u Crnu Goru nije bezbjedan, to je bio hrabar potez

Po ocjeni Selakovića, odlazak Vučića na sahranu mitropolita Amfilohija ima duboku simboliku jer je mitropolit bio čovjek neosporne harizme, koji je učestvovao u nekim važnim istorijskim događajima i “čiji su lik i djelo vrijedni poštovanja”

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković izjavio je da je značaj odlaska predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u Podgoricu veoma veliki, uz sav rizik koji je nosio, budući da za njega nije bezbjedno da ode u Crnu Goru, između ostalog i zbog kriminalnih klanova.

Nikola Selaković

“Mogu da konstatujem i da je to jedan hrabar potez”, rekao je Selaković za TV Prva komentarišući odlazak predsjednika Srbije u Podgoricu na sahranu mitropolita Amfilohija.

Po ocjeni Selakovića, odlazak Vučića na sahranu mitropolita Amfilohija ima duboku simboliku jer je mitropolit bio čovjek neosporne harizme, koji je učestvovao u nekim važnim istorijskim događajima i “čiji su lik i djelo vrijedni poštovanja”.

On je rekao da je smrt mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija težak trenutak za Srpsku pravoslavnu crkvu i srpski narod u Crnoj Gori.

Selaković je kazao da će Srbija nastaviti da “pomaže srpskom narodu u Crnoj Gori” i dodao da je važno da se pokaže jedinstvo srpskog naroda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorac
01.11.2020-17:41 17:41

Ma nebitan je danas bio Vučić. Selakoviću ne mlati molim te. Danas smo izgubili Mitropolita a dobili sveca. Ko je još mislio danas o Vučiću osim vas njegovih klimoglavaca. Nije trebao ni da dolazi