Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Sekulović: Šojić, glavni klovn cirkusa “Demagozi”

Povodom saopštenja Demokrata, u kome se navodi da je ,,cirkus zvani DPS, sa akrobatama kriminalcima u glavnoj ulozi, odavno ispraćen iz Budve“, reagovali su saopštenjem iz Demokratske partije socijalista

Pedsjednik Savjeta mladih OO DPS Budva, Milija Sekulović kazao je da se ”popularni Šojić” opet latio pera i piše komična saopštenja, ali po navici ne potpisuje ih imenom i prezimenom, već kao opštinski odbor “Demagozi” Budva.

Milija Sekulović

,,Drago nam je da su vam u strahu od DPS-a velike oči pa glasno galamite kako bi prikrili bojazan od onoga što je neminovnost, a to je povratak DPS-a na vlast u Budvi. Pričom o prošlosti dokazujete da nemate nikakvih planova za budućnost, već da ste zarobljeni u vremenu vašeg glavnog ideologa. Neki bi rekli kakav ideolog takva i partija”, kaže Sekulović.

Sekulović se osvrnuo na saopštenje Demokrata i komentare u vezi sa finansijskom situacijom u Budvi.

,,2017. godine ostavili smo vam 2 miliona na računu Opštine?! To je prva laž! Dalje, redovne plate – upravo je Krapović prvog dana potpisao isplatu decembarske zarade, od novca koji mu je naša administracija ostavila. To je druga laž. Dnevni centar – prostorije u zgradi Nivel, mi smo odredili i uzeli od kompanije za namjenu Dnevnog centra. To vam je treća laž! Nadoknade za bebe su postojale i u vrijeme administracije do 2016. godine. To vam je četvrta laž! Na kraju “investicije i Demokrate”, pa to je već naučna fantastika”, kazao je Sekulović i dodao da Demokrate sa investcijama nemaju nikakve veze, a kapitalna ulaganja su im misaona imenica.

,,Ono što je vaš “najveći uspjeh” jeste da grad koji je činio 50 procenata ukupnog turističkog prometa Crne Gore, prošle nedelje gledao je u leđa Ulcinju, što se tiče broja noćenja?! To se desilo prvi put od kad se vodi zvanična statistika turističkog prometa. I to je vaš istinski uspjeh jer je trebalo imati “znanja” pa urušiti brend kakav je Budva bila do 2016. godine, kada ju je zadesila politička katastrofa zvana Demagozi i “frankenštajn koalicija”. Kada govorite o kriminalu i korupciji, moram da vas podsjetim da vaš bivši predsjednik, još uvjek nije demantovao bivšeg partijskog druga koji je tvrdio da mu je ovaj tražio određene procente kako bi mu ucrtao veći broj kvadrata?! Evo, pozivam ga da iskoristi ovu priliku i demantuje da je tražio mito, ako to nije istina”, kazao je on.

,,Opštinski odbor DPS nije, a niti će biti rasadnik kriminalaca, što je još jedna u nizu
kleveta u onom vaše demagoškom uratku. Ono što cjelokupna Budvanska javnost uviđa jeste da su kriminalci u Budvi stavili crvene kravate. I na kraju, kada idući put Šojić bude pisao saopštenja neka se konsultuje sa nekim, jer ova njegova stvarno su cirkuskog karaktera. Ostajte mi zdravo i polako pakujte kofere, jer vam je rok upotrebe odavno istekao”, poručio je Sekulović.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve