Preko 50 razmijenjenih saopštenja, najgorih uvreda i najprizemnijih optužbi, prava su slika političkog brloga u Budvi, u kojem su stranke koje čine opštinsku vlast još uvijek na nogama, ocijenio je Milija Sekulović, predsjednik Savjeta mladih OO DPS Budva.

Milija Sekulović

Prema njegovim riječima, najaktivnijima u budvanskom političkom cirkusu, marginalnoj organizaciji pod službenom oznakom “Crnogorska” a zapravo preletačima od DF-a do Demokrata, dodijeljena je uloga koju niko drugi nije htio da prihvati: glasnih bukača koji ničim izazvani, agresivno skaču u odbranu svojih gazda, po cijenu sopstvene doživotne kompromitacije.

“Ako se za izvjesnog Kalezića i nepoznatog Čučku uopšte i može reći da svojim nastupom mogu bilo šta da kompromituju. Iako je opštepoznata Bečićeva pasija da oko sebe okuplja političke anonimuse, koji svoju lojalnost moraju da dokazuju svakodnevnom poniznošću i ponavljanjem zadatih fraza, opravdano sumnjamo da sluganstvo Crnogorske prevazilazi ono što se od njih zahtijeva. Niko ne bi bio tako surov, da kao protivuslugu za političko zbrinjavanje traži svakodnevno i uglavnom, besmisleno dokazivanje lojalnosti. Ali očigledno je da Crnogorska nema nikakav problem, da to dobrovoljno čini. Da nije jadno, bilo bi smiješno. Ovako je otužno”, kazao je Sekulović.

On poručuje da je vrijeme da zaleđeni ili kakvi god, konstituenti ove koalicije, prestanu da se igraju vlasti i unižavaju instituciju lokalne uprave.

“Mnogo su vremena potrošli i jasno je da se i prije nego što je ponovo “zaleđen” koalicioni potencijal istopio. Vrijeme je da se Budvom upravlja odgovorno i ozbiljno, a da ovaj politički cirkus i sve njegove aktere zauvijek ispratimo iz našeg grada”, zaključio je Sekulović.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve