Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Sekulović najavio kadrovske promjene u MUP-u

Ministar Sekulović istakao je potrebu za kvalitetnom i dobronamjernom saradnjom na relaciji Ministarstva i lokalnih uprava, te izrazio spremnost za saradnju po svim pitanjima

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović boravio je juče u službenoj posjeti Tivtu, gdje je konstatovao da će uslijediti određene kadrovske promjene u MUP-u i pozvao predsjednika opštine Željka Komnenovića da sva svoja saznanja proslijedi Ministarstvu kako bi ono moglo reagovati u svakom konkretnom slučaju.

Ministar Sekulović istakao je potrebu za kvalitetnom i dobronamjernom saradnjom na relaciji Ministarstva i lokalnih uprava, te izrazio spremnost za saradnju po svim pitanjima.

Komnenović je govorio o stanju u lokalnoj upravi, ali i o pozitivnoj činjenici da u Tivtu investicije nisu stale. On se zahvalio ministru na posjeti naglašavajući svoje nezadovoljstvo saradnjom sa Odjeljenjem bezbjednosti Tivat.

“Ubrzane kadrovske promjene nužne su zarad bolje saradnje i funkcionisanja lokalne samouprave”, naglasio je Komnenović.

On se osvrnuo i na mogućnost saradnje kada je u pitanja izgradnja novog objekta koji bi na atraktivnoj lokaciji u Tivtu zajednički koristili Služba zaštite i MUP, a koji bi bio izgrađen kroz potencijalno privatno-javno partnerstvo sa zainteresovanim investitorima.

Sekulović je naglasio, da je Vlada trenutno u velikoj mjeri fokusirana na praćenje situacije sa epidemijom koronavirusa, kako bi se obezbjedilo nemetano funkcionisanje turističke sezone.

Na stolu su se našle i brojne aktuelne teme poput sprovođenja mjera kontrole u Covid eri, izazovima civilne zaštite i ponovnog uspostavljanja prakse “pozornog reona”.

Predsjednik opštine zatražio je podršku kada je u pitanja aktivnost na rješavanju problema nelegalne divlje stoke na teritoriji Tivta.

Sastanku su prisustvovali državni sekretar Zoran Miljanić, predsjednik SO Tivat Andrija Petković, potpredsjednik opštine Goran Božović i v.d. menadžerka Patricia Pobrić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
24.04.2021-11:08 11:08

Dva cetnika-antidrzavnika..koji ucestvuju u ovaj zlocin!

Crnogorka
24.04.2021-11:35 11:35

STA CETE sad sa Batom Carevicem koji radi i blati CG i sve sto je CRNOGORSKO jutros dosao u maticu svoju BEOGRAD TV HAPPY da izdaje CRNU GORU morali sve da zna srbija sta se radi u CG bruke izdajnicke dobili ste izbore zahvaljujuci CORONI nikad vise tu dje sjedite sjest necete!