Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Sekulović Kneževiću: Doprinio sam pravnom sistemu za četiri mjeseca, više nego vi za 12 godina

Ne mogu a da ne steknem utisak da imate nelagodu što crnogorska policija ne bije građane, ne ''trpa'' ih u maricu, kazao je Sekulović

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović odgovorio je predsjedniku skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu Milanu Kneževiću nakon što je najavio da će inicirati saslušanje.

“Na Vaš i poziv gospodina Predraga Boškovića ću se sa zadovoljstvom odazvati. I to ne samo zato što mi je to zakonska obaveza, već i da dobijete priliku da mi u oči kažete to što imate.

Ne mogu a da ne steknem utisak da imate nelagodu što crnogorska policija ne bije građane, ne „trpa“ ih u maricu i što djeluje bez ikakve diskriminacije i selektivnosti. Ne zamjerite, ali osjećaj mi govori da Vam je tjeskobno zbog toga, ali i da u tome niste usamljeni”, rekao je Sekulović.

Osvrćući se na nadimak koji mu je Knežević dao – Batistuta, Sekulović kaže da nije svaki nadimak lijep, a ja držim da ovaj kojim ste me oslovili i te kako jeste.

“Iz elementarne kulture, ja Vas neću osloviti Vašim. Na kraju, držim da sam doprinio pravnom sistemu Crne Gore za ova četiri mjeseca, više nego Vi za dvanaest godina Vašeg poslaničkog mandata. Do skorog viđenja sa Vama i gospodinom Boškovićem”, zaključio je ministar unutrašnjih poslova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
SELMAN
09.04.2021-14:52 14:52

Sekulovicu Lazov si broj jedan niko nece proc nekaznjeno niko ne moze Drzavom da racuna da je to njegova prcija Crnogorcima je ostalo amanet od Djedova da je cuvaju kako znaju na svijetu niko je ne moze bolje cuvat od CRNOGORACA uvesti Kralja i da se ne vijori vise cetnicka zastava i subara po CG!

Baba
09.04.2021-15:05 15:05

Osjećamo to dobro i od jednoga i od drugoga. Da vam za to zafalim i zamolim vas da odmorite jer i ovaj narod tako ima šansu da odmori od ZLA DOMAĆEGA.