Kolege iz Demokrata su još jednom pokazale svu svoju neozbiljnost – umjesto da saopšte zbog čega su izbjegli  da danas razgovaraju o setu izbornih zakona, i zašto su izmišljali nepostojeće razloge, trazeći način da pobjegnu iz sale, oni pokušavaju da se opravdaju prizemnim uvredama. I naravno, neizostavnim manipulacijama, kazao je poslanik DPS-a Predrag Sekulić.

Predrag Sekulić

On je reagovao na današnje optužbe Demokrata koji su poručili da je za političko profilisanje Predraga Sekulića, dovoljno reći da je bio član radne grupe kojom je rukovodila Marta Šćepanović, te da ta radna grupa za sve vrijeme otkad je formirana, a i formirana je na nezakonit način, nije ništa uradila.

“Najprije – Predrag Sekulić nije bio član radne grupe kojom je rukovodila Marta Šćepanović?! To ste izmislili, isto kao što ste izmislili  nedostatak kvoruma, da biste pobjegli iz sale. Predrag Sekulić je radio u dvije radne podgrupe – za medijske zakone i zakon o finansiranju političkih partija. I obije radne grupe su uspješno završile svoj rad, uz učešće predstavnika akademske zajednice i nevladinog sektora, predlozima koji su na tragu onoga što su bile sugestije OEBS-a i Savjeta Evrope.Poznata je praksa Demokrata da u nedostatku argumenata, rade ono što najbolje znaju – da prizemnim uvredama prikriju svoj nerad i neznanje”, jasan je Sekulić.

Kaže da ne očekuje izvinjenje od kolega iz Demokratske Crne Gore za uvrede i neistine koje su saopštili,  te dodaje da bi bilo primjereno da javnosti objasne kako to da još uvijek bojkotuju rad Skupštine Crne Gore, a učestvuju u radu radnog tijela koje je ta Skupština izabrala.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve