Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Sekretar Laburističke stranke pisao Abazoviću i Radovaniću: Insistira da se ukloni članak URE i objavi izvinjenje

Kako dodaje, Gold, kao i svi članovi Laburističke stranke, vjeruje u demokratski socijalizam, pa je stoga skandalozno nagovijestiti da ima fašistička uvjerenja, kao što je navedeno u tekstu

Sekretar Laburističke stranke – Podružnice za Srednju i Istočnu Evropu Džejd MekJuan uputio je reagovanje u kojem se navodi da (Džejson) Gold, kao i svi članovi stranke, vjeruje u demokratski socijalizam, pa je stoga skandalozno nagovijestiti da ima fašistička uvjerenja, kao što je navedeno u tekstu.

Džejson Gold jedan je od troje spomenutih u tekstu partije URA u kojoj se NVO Montenegro International predstavlja kao ”lakrdija koju predvodi Mirna Nikčević”.

”Troje spomenutih ljudi – Jason Gold, Komsa Prijić i Aleksandra Radoman – dali su otkaz na članstvo u Montenegro International prije nekoliko mjeseci. Postoje dokumentovani dokazi koji potvrđuju ovu činjenicu. Gospodin Gold je izabrani službenik Laburističke stranke i predsjedavajući Laburističke stranke – Podružnice za Srednju i Istočnu Europu”, navodi se u reagovanju MekJuana.

Kako dodaje, Gold, kao i svi članovi Laburističke stranke, vjeruje u demokratski socijalizam, pa je stoga skandalozno nagovijestiti da ima fašistička uvjerenja, kao što je navedeno u tekstu.

”Takođe je krajnje neetično i opasno objavljivati fotografije uz ovaj članak, koji je u stvari nacrtao “mete” na glave ljudi, posebno na glavu jednog od zvaničnika naše stranke. Svjestan sam da je g. Gold zatražio od g. Milete Radovanića, generalnog sekretara URA, da ukloni imena i fotografije sebe i drugih iz djela koje vrijeđa, ali još uvijek te fotografije nijesu uklonjene. Umjesto toga, objava nastavlja dalje širenje društvenim mrežama ”, ističe se u reagovanju.

U reagovanju se dalje ističe da je Gold izuzetno poznata ličnost iz međunarodnog dijela Laburističke stranke i delegat je u Izvršnom komitetu Međunarodne organizacije rada, kao i predsjednik ogranka.

”Vaša tvrdnja prema njemu je i ljaga na njegovo lično ime i na Laburističku stranku. Stoga moram insistirati na tome ne samo da se ukloni dio s vaše web stranice i platformi društvenih medija, već da se odmah napravi puno i istaknuto javno izvinjenje ukoliko ne želite das se ovo pitanje nastavi dalje. Radujem se vašem skorom odgovoru s dokazima da su preduzete mjere za ispravljanje ove stvari”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Busola
06.04.2021-13:02 13:02

Ova se URA ili ti “28 minuta” prosipa dje stigne,kao da idu spustenih gaca ,pa ko naidje…vide li se oni,imaju li ogledalo…postaju sprdnja od toboze gradjanske i proevropske stranke.Svakodnevno se potvrdjuju ka licemjeri i stranka bez pravog orjentira..dzaba im pokusaji da se vrate u “vinklo”,zablenuli su za srpskim svetom
i izgleda nema im povratka.