Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Šehović Spajiću: Manite se teologa koji veliča etničko čišćenje, držite se resora na čijem ste čelu

Kada Milojko Spajić čovjeka koji je govorio da bi sa Muslimanima, koji mu inače smrde na loj, raskrstio a muslimančiće prekrstio, onda vam je jasno koji je njegov i ideološki profil Vlade Crne Gore, poručuje Šehović

Kada Milojko Spajić čovjeka koji je govorio da bi sa Muslimanima, koji mu inače smrde na loj, raskrstio a muslimančiće prekrstio, da Radovan Karadžić ima čiste ruke i da nije ratni zločinac, nazove najvećim teologom, onda vam je jasno koji je njegov i ideološki profil Vlade Crne Gore, napisao je na Tviteru Damir Šehović, potpredsjednik Socijaldemokrata.

“Zato se manite “najvećeg” teologa, koji veliča etničko čišćenje, i držite se resora na čijem ste čelu. Pozabavite se očiglednim nezakonitim i neustavnim privremenim finansiranjem i prestanite da krijete podatke o kontroverznom zaduženju i spornoj kupovini aviona za ToMontenegro”, naveo je Šehović.

Podsjetimo, ministar finansija i socijalnog staranja prethodno je saopštio da se delegacija Vlade na sahrani episkopa Atanasija ponašala u skladu sa epidemiološkim mjerama.

“Volio bih kad bi zabrinutost pojedinaca zbog našeg odlaska na sahranu jednom od najvećih teologa bila zbog epidemioloških razloga, pošto smo se ponašali u skladu sa epidemiološkim mjerama (nosili maske na otvorenom, iako u BiH to nije obavezno, itd) i nije bilo zadržavanja”, naveo je Spajić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinje
06.03.2021-23:16 23:16

Gospodine Sehovicu vase izdajice MUSLIMANSKE -KOLIC -ZORONJIC- ALBIN -KALAC-KUSTURICA su mnogo opasniji Cetnici od Spajica sa kojim su KOALICIJA ! Vjeruj da vama i Crnogorcima je 100x veci prijatelj Cetnik VUCUROVIC koji velica MLADICA-KARADJICA od ovih gore !!