Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Šehović sa američkim kongresmenima: SAD će u Crnoj Gori uvijek imati iskrenog prijatelja

Šehović je naveo da je imao veoma koristan i susret sa Dejmonom Vilsonom, predsjednikom i izvršnim direktorom Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED)

Posjeta američkom Senatu je bila dobra prilika za razmjenu mišljenja o aktuelnim političkim i bezbjednosnim pitanjima sa kongresmenima Robert Aderholt, Tom Suoci, Džon Mulenar, Glen Tompson, Viktorija Sparc, Majk Galager, saopštio je predsjednik i poslanik SD-a Damir Šehović.

Šehović je naveo da je imao veoma koristan i susret sa Dejmonom Vilsonom, predsjednikom i izvršnim direktorom Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED).

– SAD će u Crnoj Gori uvijek imati iskrenog prijatelja i odgovornog saveznika, jer je zajedništvo onih koji dijele identične temeljne vrijednosti najbolji garant da ćemo naći adekvatan odgovor na pojačane globalne i regionalne, ali i političke izazove sa kojima se nažalost suočavamo – kazao je Šehović.

Prema njegovim riječima, kongresmeni su iskazalli punu podršku jasnom opredjeljenju Crne Gore ka zapadnim vrijednostima i evroatlantskoj orijentaciji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve