Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Šehović: Potvrđene tvrdnje da su razrješenja direktora nezakonita, šteta će biti ogromna

Predsjednik Socijaldemokrata (SD) Damir Šehović je, komentarišući to što je Osnovni sud u Cetinju donio odluku kojom se utvrđuje da je Danijela Bokan nezakonito smijenjena sa mjesta direktorice Gimazije Cetinje, u julu 2021. godine, kazao da je izvjesno da će i ostali sporovi imati isti epilog

Predsjednik Socijaldemokrata (SD) Damir Šehović je, komentarišući to što je Osnovni sud u Cetinju donio odluku kojom se utvrđuje da je Danijela Bokan nezakonito smijenjena sa mjesta direktorice Gimazije Cetinje, u julu 2021. godine, kazao da je izvjesno da će i ostali sporovi imati isti epilog.

– Stiže potvrda mojih tvrdnji da su razrješenja direktora obrazovno-vaspitnih ustanova nezakonita, kao i da će šteta po budžet biti ogromna. Izvjesno je da će i ostali sporovi imati isti epilog. Isplivavaju polako na vidjelo “rezultati” rada odlazeće Vlade i njenih eskperata – naveo je Šehović na Tviteru.

Sud na Cetinju je utvrdio da Bokan nije ni počinila povredu radne obaveze zbog koje je razriješena, te da je odredba zbog koje je razriješena pogrešno tumačena.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve