Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Šehović: Odluka za sticanje državljanstva je suprotna interesima Crne Gore

''Svako ko bi glasao za takvu Odluku treba da zna da bi to zapravo bio glas za izdaju sopstvene države''

Poslanik SD-a Damir Šehović je komentarisao najavljenu odluku Vlade za sticanje crnogorskog državljanstva, naglasivši da je u direktnoj suprotnosti sa državnim interesima Crne Gore.

“Svako ko bi glasao za takvu Odluku treba da zna da bi to zapravo bio glas za izdaju sopstvene države. A o izdaji ne sude glasači, nego istorija!”, napisao je Šehović na Twitter-u.

Prema njegovim riječima, ovakav etnički i izborni inženjering koji je Vlada  pripremila, a čiji konačan cilj je promjena “krvne slike” našeg društva, građanska Crna Gora ne smije dozvoliti i mora iskoristiti sva zakonom dozvoljena sredstva da se od ovakve štetne namjere odbrani.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
07.04.2021-20:41 20:41

Jasnu poruku poslat Sekulovicu Sve radis protiv CRNE GORE i protiv DIJASPORE Znas dobro bez dijaspore nema ni CRNE GORE ili PROTESTI SVE DOK NE OTJERAMO OKUPATORE IZ CRNE GORE!! Znaći da na izborima mogu da glasaju stranci koji su u Crnu Goru došli da rade & žive i imaju privremeno prebivalište u CG, a neće više moći državljani CG koji su na privremenom radu u inostranstvu?