Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Šehović: Od ekspertske Vlade ostadoše dugmići, URA poslužila za jednokratnu upotrebu

''Za povratak na pravi put nikad nije kasno. Ali..''

Od ekspertske Vlade “ostadoše samo dugmići”, a iskoršćena, osramoćena i ponižena URA, koja je poslužila za jednokratnu upotrebu, je od “game changera” postala trojanski konj koji je poslužio velikodržavnim interesima, čiji je cilj satiranje Crne Gore i svega građanskog u njoj, saopštio je poslanik Socijaldemokrata Damir Šehović.

“Očigledno da su njeni koalicioni partneri, negatori genocida u Srebrenici i slavitelji Podgoričke skupštine, procijenili da je dovoljno potrošena i prokazana u javnosti, da bi se smjela opirati. Bojim se da su u pravu. Nažalost”, navodi se u saopštenju.

Prema njegovim riječima, GP URA je ”sebe trajno diskvalifikovala kao građansku alternativu”.

“Svojom podrškom onome čemu se jedna građanska partija nikad ne smije prikloniti, URA je pristala na prljavu igru ucjena, uvreda, cjenjkanja i zloupotrebe vlasti ove interesne skupine zvane vladajuća većina, čime su sebe trajno diskvalifikovala kao građansku alternativu”, pojasnio je Šehović.

Pa poručio sljedeće:

“Ne kaže zalud ona narodna: “ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka zvijerka ostavi trag”. Maske su konačno pale, a tragovi se već jasno vide! Oni ih vode tamo gdje zavšavaju svi oni koji izdaju birače i svoja uvjerenja. Za povratak na pravi put nikad nije kasno. Ali..”, zaključio je Šehović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
@@@@
16.09.2021-11:28 11:28

Cuo sam iy nepouydanih iyvora da Dritan histerise po kancalarijama URE i cupa sam sebi kosu rujnu.Yvao je Joanikija da mu barem ministarstvo sporta ostave ali ga svi yavlace.CRNI DRITANE STO UCINJE.